Bilime göre dünyanın en güzel kadını belli oldu

Bilime göre dünyanın en güzel kadını belli oldu
İngiltere’de ünlü yüz kozmetik cerrahı Dr Julian De Silva, bilgisayarlı haritalama teknikleri kullanarak bilime göre altın orana çerçevesinde, dünyanın en kusursuz kadınını seçti. Buna göre dünyanın en kusursuz kadını İngiliz oyuncu Jodie Comer seçildi.

Göz, dudak ve kaşın konumuyla, çene, alın ve yüz şekline göre belirlenen “güzellik altın oranı” temel alınarak sıralanan “dünyanın en güzel ünlü kadını” listesinde birinci İngiliz aktris Jodie Comer oldu. 

Yüzde 94,52’lik güzellik oranıyla birinci olan Comer için “Çenesi güzel şekilli ve genel yüz şekli gerçekten güçlü. Puanını düşürdüğü tek unsur, ortalama yüzde 88’lik bir puan alan kaşlarıydı” değerlendirmesinde bulunuldu.







LİSTENİN İKİNCİ SIRASINDA ÜNLÜ OYUNCU ZENDEYA YER ALDI

Antik çağlardan günümüze güzelliğin gizli formülü altın oran baz alınarak yapılan araştırmanın sonucunda ikinci sırada Zendaya yer aldı.

Zendeya, milyonlarca insan tarafından takip edilen HBO yapımı Euphoria dizisinde başrol oynarken, aynı zamanda Columbia Pictures ve Marvel Studios tarafından ortaklaşa üretilen ve Sony Pictures Releasing tarafından dağıtılan yeni Örümcek Adam serisinin de baş kadın karakterini canlandırıyor. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar