AKP'li adaya hem soruları hem de cevapları verirken yakalandı

AKP'li adaya hem soruları hem de cevapları verirken yakalandı
Türkiye 14 Mayıs seçimlerine hazırlanırken, Sakarya'da gazeteci olduğu iddia edilen Sefa Polat isimli şahıs ile AKP milletvekili Ertuğrul Kocacık arasındaki soru cevap pazarlığı gündem oldu.

DAMLA BAYLAN-GÜNBOYU

AKP Sakarya Milletvekili Adayı Ertuğrul Kocacık, Sakarya''da yayın yapan bir televizyon kanalında Gazeteci Sefa Polat''ın konuğu oldu. Reklam arasında devam eden kayıt sosyal medyaya sızınca bu esnadaki konuşmalar, sosyal medyada gündeme oturdu.

"BU SEFER İLK DEFA GÖRÜNÜR OLDUM"

Konuğu Kocacık''ın "Sen sürekli burada mısın" sorusuna Polat, "Yok abi ben seçim sürecinde AK Parti adına burada şey yapıyorum" cevabını verdi. Her seçim döneminde, AKP için perde arkasından çalıştığını anlatan Polat, "Bu sefer ilk defa görünür oldum. Normalde görünmeden yapıyorum bunların tamamını" diye konuştu. 

Bunun üzerine Milletvekili Adayı Kocacık da Polat''a "Sen önemli bir aktörsün, en önemlisi de bizim komşumuzsun" cevabını verdi. 

Reklam arasında konuğuna, aradan döndükten sonra hangi soruları soracağını da anlatan Polat''ın, "Milletvekilleriyle uyum sürecini sorayım, ''Ekip halinde takım oyunuyla Sakarya için gece gündüz çalışacağız'' diyebilirsiniz. Organik bir şey olur, onu manşet yaparız" dediği görülüyor. 

Milletvekili Adayı''na, "Zorlayacak bir soru da sormak istemiyorum" diyen Polat ayrıca; "Ben sana büyükşehir Belediyesi''nin çalışmalarını sorayım, sen büyükşehir Belediyesi''nin çok vizyonel çalışmaları olduğundan bahset. Sen şey diyebilirsin; "biliyorsunuz TEM''e bir gişe kazandırıyor. O yolun çalışmalarını büyükşehir yaptı önemliydi bu çalışmalar falan." ifadelerini de kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar