Bilecik’te Millet İttifakı, İYİ Partinin ev sahipliğinde deprem gündemi ile toplandı

Bilecik’te Millet İttifakı, İYİ Partinin ev sahipliğinde deprem gündemi ile toplandı
Bilecik’te Millet İttifakını oluşturan partilerin il başkanları İYİ Partinin ev sahipliğinde deprem gündemi ile toplanarak yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

GÜNBOYU-SERHAT KAYA

BİLECİK-Millet İttifakını oluşturan partiler Cumhuriyet Halk Partisi, Demokrat Parti, Demokrasi ve Atılım Partisi, İYİ Parti ve Saadet Partisi İl Başkanları ikincisini gerçekleştirdikleri toplantı ile Kahramanmaraş ve Hatay''da arka arkaya yaşanan ve 11 ilin etkilenmesine neden olan depremler sonrası bu bölgelerde yaşayan vatandaşlar ve Bilecik''e gelen ve gelecek olan depremzedeler için yapılacak yardımlar ve çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunmak üzere İYİ Partinin ev sahipliğinde toplandı.


Toplantı sonrası ortak bir açıklama yapan il başkanları, "Bilecik Millet İttifakı İl Başkanları olarak deprem konulu tek gündem maddesiyle toplandık. Deprem sonrası ilimize gelen kardeşlerimizin ihtiyaçlarını giderme konusunda fikir alış verişinde bulunduk. Duyarlı Bilecik halkımızın başından beri vermekte olduğu desteği devam ettireceği konusunda inancımız tamdır" dediler.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar