Bilecik İYİ Partiden Kızılay ve İtfaiyeye ziyaret

Bilecik İYİ Partiden Kızılay ve İtfaiyeye ziyaret
Bilecik İYİ Parti İl Başkanı Yusuf Paçacı, Merkez İlçe Başkanı Hatice Güzel, il ve merkez ilçe yöneticileri ile birlikte Kızılay Bilecik Şubesi ve Bilecik İtfaiyesini ziyaret etti.

GÜNBOYU-SERHAT KAYA

BİLECİK- Kahramanmaraş ve Hatay''da üst üste yaşanan depremler sonrası bölgeye Bilecik''ten bir çok kamu kurumu ve STK arama-kurtarma ve yardım faaliyetinde bulunmak üzere hareket etmiş ve bir çok canın kurtarılmasında da aktif rol oynamışlardı. Bölgede halen olağanüstü hal durumu devam ederken Bilecik''ten giden yardım ekiplerinden bir bölümünün de afet bölgesindeki faaliyetleri sürüyor.

İYİ Parti Bilecik İl Başkanı Yusuf Paçacı da Bilecik''ten afet bölgesine giderek bir çok canın kurtarılmasına vesile olan ve halen bölgedeki depremzede vatandaşlara yapılan insani yardım faaliyetlerine devam eden Kızılay Bilecik Şubesi ve Bilecik İtfaiyesini beraberindeki parti yöneticileri ile birlikte ziyaret ederek çalışmalarından dolayı teşekkür edip, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Bu kapsamda ilk olarak Kızılay Bilecik Şube Başkanı Sevcan Uzun''u ziyaret eden İYİ Parti heyeti Kızılay Bilecik Şubesinin deprem bölgesinde yürüttüğü çalışmalar ile ilgili bilgi alarak, kendilerine düşen her ne var ise yapmaya hazır olduklarını ilettiler.

Daha sonra Bilecik İtfaiye Müdürlüğüne geçen İl Başkanı Yusuf Paçacı ve beraberindekiler burada da İtfaiye müdürlüğü çalışanlarından yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

İYİ Parti İl Başkanı Yusuf Paçacı ziyaretlerin ardından Kızılay Şube Başkanı Sevcan Uzun ve itfaiye çalışanlarına deprem bölgesindeki özverili çalışmaları nedeni ile plaket taktim etti. Yapılan ziyaretlere İl Başkanı Yusuf Paçacı ve Merkez İlçe Başkanı Hatice Güzel''in yanı sıra Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Gürses ve İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Yılmaz da katıldı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar