Beykoz'da silah saldırıda İbrahim Bağcı hayatını kaybetti!

Beykoz'da silah saldırıda İbrahim Bağcı hayatını kaybetti!
Beykoz'da daha önceden husumetli olan iki grup arasında silahlı çatışma çıktı.  Olayda bir kişi hayatını kaybetti bir kişi de yaralandı. 

Beykoz sıralarında Merkez Mahallesi Fevzi Paşa Caddesi'nde saat 23.00 sıralarında silahlı çatışma çıktı. İddiaya göre, bir binadan çıkan grup ile otomobil ile gelen başka bir grup arasında silahlı kavga yaşandı. 

beykozda-iki-grup-arasinda-silahli-catisma-1-olu-1-yarali-7450-dhaphoto6.jpg

Olayda, tabanca ve pompalı tüfek kullanıldığı ortaya çıktı. Çatışmada iki kişi yaralandı. Diğer grup otomobile binerek olay yerinden uzaklaştı. Çevredeki vatandaşlar polis ekiplerine haber verdi. 

beykozda-iki-grup-arasinda-silahli-catisma-1-olu-1-yarali-7450-dhaphoto13.jpg

Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri ile yaralılar hastaneye kaldırıldı. Paşabahçe Devlet Hastanesi'ne kaldırılan İbrahim Bağcı doktorların yaptığı bütün müdahalelere rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetti. 

KARDEŞİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ


Çatışmayı haber alarak olay yerine gelen İbrahim Bağcı'nın ağabeyi, kardeşinin hayatını kaybettiğini öğrenince sinir krizi geçirdi. Sinir krizi geçiren ağabeyi polisler güçlükle sakinleştirdi.

 

 

 

 

Polis olayın meydana geldiği yerde geniş güvenlik önlemi aldı. Çatışmada kullanılan silahların ve dolu şarjörlerin sokağa atıldığı görüldü. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, kaçan zanlıların yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı.

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar