Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belli oldu iddiası

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belli oldu iddiası
Uzun süredir teknik direktör arayışları süren Beşiktaş'ın Fransız teknik adam Valerin Ismael ile anlaşma sağladığı iddia edildi.
Beşiktaş''ta Sergen Yalçın''ın istifası sonrasında göreve getirilen ve sezon sonuna kadar sözleşme imzalanan Önder Karaveli, beklentilerin çok uzağında kaldı.
 
Süper Lig''in 30. haftasında sahasında Hatayspor''la 1-1 berabere kalan siyah-beyazlıların, milli aradan sonra oynanacak olan Trabzonspor maçına Önder Karaveli ile çıkmama kararı aldığı belirtildi.
 
Uzun süredir yeni sezon için yabancı teknik direktörlerle görüşmelerde bulunan Beşiktaş''ın Fransız teknik adam Valérien Ismaël ile 2 yıllık anlaşmaya vardığı ve kendisini İstanbul''a davet ettiği iddia edildi.
 

 
ŞU AN SERBEST DURUMDA BULUNUYOR
 
Futbolculuk yıllarında Strasbourg, Crystal Palace, Lens, Werder Bremen, Bayern Münih ve Hannover 96 formalarını terleten Ismaël; Fransa Ligue 1''de 200, Bundesliga''da ise 100''ün üzerinde maça çıkmıştı. 2014 yılında teknik direktörlük kariyerine Nürnberg''de başlayan Ismaël ardından Wolfsburg, LASK Linz, FC Barnsley ve West Bromwich gibi takımları çalıştırdı.
 
Geçtiğimiz ay West Bromwich''le yollarını ayıran 46 yaşındaki Fransız teknik adam, şu an serbest durumda bulunuyor. (Haberglobal)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar