Beşiktaş'ta sürpriz transfer gelişmesi

Beşiktaş'ta sürpriz transfer gelişmesi
Beşiktaş'ta Josef'in bugün menüsküs yırtığı nedeniyle ameliyat olması ve bundan dolayı da sahalardan en az 2-3 ay kadar uzak kalması sonrasında sürpriz bir isim gündeme geldi.

Beşiktaş'ta sürpriz transfer gelişmesi

Yeni sezonun ikinci etap kamp çalışmaları için İspanya''ya giden Beşiktaş''ta Tolga Ciğerci sürprizi yaşanıyor. Teknik Direktör Valerien İsmael Josef''in yokluğunda o bölgede oynayan 5 futbolcunun yeterli olduğunu belirtse de olası transfer halinde henüz hiçbir kulüple sözleşme imzalamayan Tolga Ciğerci ile masaya oturmak istiyor. 

İSPANYA KAMPINDA SON KARAR VERİLECEK

5 Ağustos''ta başlayacak olan Süper Lig''in ilk 6 haftasında forma giyemeyecek olan Brezilyalının yerine transfer konusuna İspanya kampında verilecek. Siyah-beyazlı takımın o bölgede elinde Gedson Fernandes, Salih Uçan, Emirhan İlkhan, Atiba ve Kartal Kayra Yılmaz bulunuyor.

HAZIRLIK MAÇLARI SONRASI FRANSIZ HOCA RAPOR VERECEK

Valerien Ismael''in İspanya kampında verim alması ve sakatlık yaşanmaması halinde orta sahaya transfer düşük ihtimal olarak gözüküyor. Ama sportif direktör Ceyhun Kazancı ile İsmael''in yapacakları değerlendirme sonrası durumun netlik kazanacağı öğrenilirken; öncelikli olarak Wolverhampton ve D. Alaves hazırlık maçlarında takımı görmek istiyor. Fransız hoca bu maçların ardından raporunu yönetime iletecek.

TOLGA CİĞERCİ''NİN BONSERVİSİ ELİNDE

Sabah Gazetesi''nin haberine göre; Beşiktaş orta sahayı yedekleyebilecek bir alternatif harekâtı yaparsa, henüz hiçbir kulüple sözleşme imzalamayan 30 yaşındaki Tolga Ciğerci ile görüşecek. Şubat 2021''de Fenerbahçe''den Başakşehir''e transfer Tolga, 1.5 sezonda Başakşehir formasını 47 maçta giydi, 2 gol atıp 1 de asist yaptı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar