Beşiktaş'ta tarihi bina çöktü: Stajyerden acı haber

Beşiktaş'ta tarihi bina çöktü: Stajyerden acı haber
Beşiktaş Kuruçeşme'de tadilat yapılan binada çökme meydana geldi. Göçük altından çıkarılan 2 çalışandan biri olan 22 yaşındaki mimarlık stajyeri Attilla Aydın'ın hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi.

Olay Kuruçeşme Mahallesi'nde meydana geldi. 3 katlı tarihi bir binanın restorasyonu sırasında duvarda çökme meydana geldi.

Göçme sırasında 2 kişinin enkaz altında kaldığı, birinin çıkarıldığı öğrenildi. Bina altında restorasyonda çalıştığı söylenen 22 yaşındaki stajyer için arama kurtarma çalışması başlatıldı.

Olay yerine ihbar üzerine çok sayıda polis, sağlık, itfaiye ve arama kurtarma ekibi sevk edildi. Göçük altında kalan kişiyi arama kurtarma çalışması devam ederken polis çevrede geniş güvenlik önlemi aldı.

STAJYER ENKAZDAN KURTARILDI

Yapılan kurtarma çalışması sonucunda 22 yaşındaki stajyerin kurtarılarak tedavisi için hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada “Duvar çökmesi olayında 2 kişi yaralanmış olup, Dursun Bayar (24) hayati tehlikesi olmayacak şekilde hastaneye kaldırılmıştır. Şahsın tedavisi devam etmektedir. Olayda göçük altında kalan ve göçük altından ağır yaralı olarak çıkarılan Atilla Aydın ise hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmiştir. Olayla ilgili adli süreç başlatılmıştır.” ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar