Aynı yerden iki kez ceza yedi: Yine de oyum Erdoğan’a dedi

Aynı yerden iki kez ceza yedi: Yine de oyum Erdoğan’a dedi
Üsküdar'da trafik ekiplerinin yaptığı denetim sırasında ceza yazılan taksi şoförü, cezaya sinirlendi ve araca binerek uzaklaştı. Emniyet kemerini takmadan giden taksi şoförüne trafik ekipleri bir kez daha ceza kesti.

ÖZGE SIVAS/GÜNBOYU

İstanbul Üsküdar’da Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı sivil trafik ekipleri denetim gerçekleştirdi. Uygulama sırasında mevzuata aykırı araç kullananları tespit eden polis ekipleri, araç sürücülerine ceza kesti.

Denetim sırasından yaya geçidinde yayaya yol vermeyen bir taksiciye polis ekipleri ceza yazdı. Taksi şoförü polis ekiplerine sinirlendi ve aracına bindi, kemer takmadan uygulama alanından ayrıldı.

Motosikletli ekipler tarafından tekrar uygulama noktasına getirilen taksi şoförüne yapılan uyarıların ardından tekrar ceza kesildi. Taksi şoförüne toplamda 2 bin 353 lira cezai işlem uygulandı.

"REİS 20 YILDIR SANA OY VERİYORUM, YİNE VERECEĞİM"

Denetimde ceza kesilen taksi şoförü duruma sinirlenerek isyan etti.

Taksi şoförü, "Kemerimi ehliyetimi alırken çıkarttım. Ben polis arkadaşları görmedim. Ben 2 bin lirayı 4 günde kazanıyorum. Moralim bozuldu.

Yaptığımız iş zaten stresli, Kemerim takılıydı. Bu haber yayınlanacak mı? Hangi kanalda çıkacak. Söyleyin de izleyeyim bari. Akşam haberleri mi? Yazlıklar olsun 1 haftalık kazancım 2 tane cezaya gitti.

Reis 20 yıldır sana oy veriyorum, yine vereceğim bunlarla alakası yok” diyerek denetim alanından uzaklaştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar