Beşiktaş yıldız futbolcusunun sözleşmesini feshetmeye hazırlanıyor

Beşiktaş yıldız futbolcusunun sözleşmesini feshetmeye hazırlanıyor
Bu sezon başında büyük umutlarla İngiltere'nin Everton takımından Beşiktaş'a kiralanan Delle Ali, beklentileri karşılayamadı. Siyah beyazlı kulübün bu nedenle Alli'nin sözleşmesini feshetmesi bekleniyor.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton forması giyen dünyaca ünlü yıldız Della Alli, sezon başında büyük beklentiler ile Beşiktaş''a kiralık olarak gelmişti.

İngiliz ekibi Tottenham Hotspur''da yıldızını parlatarak bonservis bedeli 100 milyon Euro''yu gören Delli Alli, kariyerinde büyük düşüş yaşadı. Tottenham''dan Everton''a transfer olan Alli, burada da istediği performansı gösteremeyince takımdan gönderilecek isimler arasına girmişti.

SATIN ALMA OPSİYONU VARDI

Yıldız futbolcu için harekete geçen siyah beyazlı ekip, Alli''yi futbolcuyu satın alma opsiyonuyla sezon sonuna kadar kiraladı.

BEKLENTİLER YÜKSEKTİ

Beklentilerin yüksek olduğu futbolcu, bir türlü istenen performansı sergileyemedi. Teknik direktör Şenol Güneş''in de performansından memnun olmadığı futbolcunun bileti kesildi.

SÖZLEŞMESİ FESHEDİLECEK

tv100''de yer alan habere göre, siyah beyazlı takım, yabancı sol bek transferi için Delle Alli''nin kontratını feshetmeyi planlıyor. Kara kartalın bu kararı almasında yabancı sınırının da etkisi olduğu belirtildi.

Beşiktaş formasıyla bu sezon tüm kulvarlarda 16 maçta çıkan futbolcu, 823 dakika sahada kaldı. Alli bu maçlarda 3 gol attı. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar