Beşiktaş maçı hangi kanalda! Beşiktaş ve Sampdoria maçı saat kaçta...

Beşiktaş maçı hangi kanalda! Beşiktaş ve Sampdoria maçı saat kaçta...
Beşiktaş Sampdoria maçı ile birlikte takımlar hazırlık maçına çıkıyor. Beşiktaş ile Sampdoria takımları çıkacakları maçta kozlarını paylaşacak. Taraftarlar ve futbolseverler tarafından Beşiktaş ile Sampdoria maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak sorularının cevapları merak ediliyor.

2022-2023 sezonu öncesi çalışmalarına devam eden Beşiktaş, bu kez İtalyan ekibi Sampdoria ile kozlarını paylaşmaya hazırlanıyor.  Beşiktaş, 4-3-3 sistemi ile sahada olacak. Son dönemdeki tepkileri de masaya yatıran Beşiktaşlı kurmayların, geç olmadan yapılacak sistem değişikliğinin daha faydalı olacağını Fransız teknik adama iletmesi sonrasında planlama değiştirildi.

Takımın dörtlü savunmada nasıl oynadığını gören ve idmanlarda bunu sık sık deneyen Ismael, Sampdoria maçı öncesi kararını verdi.

DÖRTLÜ SAVUNMA SİSTEMİ DÜŞÜNÜYOR

Beşiktaş böylelikle Vodafone Park''taki hazırlık maçına dörtlü savunma sistemi ile çıkacak. Geri bölgedeki dörtlünün; Valentin Rosier, Romain Saiss, Emrecan Uzunhan ve Umut Meraş''tan oluşması bekleniyor.

Orta üçlüde Gedson Fernandes, Salih Uçan, Emirhan İlkhan; ön üçlüde de Rachid Ghezzal, Wout Weghorst ve Jackson Muleka''nın olması planlanıyor.

BEŞİKTAŞ SAMPDORIA MAÇI HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Hazırlık maçında Beşiktaş Sampdoria karşılaşıyor. Birçok taraftar nefesleri kesecek olan bu zorlu müsabakayı ekran başında takip etmek istiyor. Bunun içinde arama motorlarından Beşiktaş Sampdoria maçının hangi kanaldan canlı yayınlanacağına dair araştırma yapıyor.

Saat 19.00’de başlayacak Beşiktaş Sampdoria maçı Spor Smart üzerinden yayınlanacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar