Beş haftada haftada kırk bin kişi ağırladı!

Beş haftada haftada kırk bin kişi ağırladı!
Bingöl'deki Hesarek Kayak Merkezi, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin popüler lokasyonlarından biri olarak ön plana çıkıyor. Son beş hafta içerisinde, yaklaşık 40 bin kişi bu merkezi ziyaret etti.

Bingöl'ün 2 bin 500 rakımlı bölgesinde konumlanan Hesarek Kayak Merkezi, 28 Ocak'tan bu yana kapılarını ziyaretçilere açıyor. Kar yağışının beklenenden geç gelmesine rağmen, merkezi ziyaret eden yaklaşık 40 bin kişi, 5 hafta boyunca karşılanmış durumda.

aw153958-06.jpg

Merkezin hizmetlerinin 15 Mart tarihine kadar devam etmesi planlanıyor. Yüksek kalitedeki kristal karıyla dikkat çeken tesis, teleski, telesiyej ve babylift gibi modern mekanik sistemlerle donatılmış olup, 70 yataklı konaklama tesisiyle konuklarına konforlu bir deneyim sunuyor.

aw153958-04.jpg

Hesarek Kayak Merkezi Müdürü Sadullah Bozan, sezon hakkında şu bilgileri verdi:

"5 haftalık süre zarfında yaklaşık 40 bin misafiri ağırladık. Önümüzdeki haftalarda bu sayının artması bekleniyor. Eğer hava şartları bu şekilde devam ederse, sezonumuzun iki hafta daha açık olacağını tahmin ediyoruz. Pistlerimiz doluluk oranıyla dikkat çekiyor. Hem çevre illerden hem de il ve ilçelerimizden gelen öğrencilerle birlikte ziyaretçi akını yaşanıyor. Misafirlerimiz memnuniyetle ayrılıyorlar. Herkesi merkezimize bekliyoruz."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar