Berna Laçin'den hayranlarını korkutan haber! Yürümesi yasaklandı

Berna Laçin'den hayranlarını korkutan haber! Yürümesi yasaklandı
Sosyal medya hesabından yaptığı duyuruyla gündeme oturan Berna Laçin, hayranlarına üzücü bir haber verdi. Paylaştığı fotoğrafında hastane yatağında görünen Laçin, ciddi bir omurilik sorunu nedeniyle ameliyata alınacağını açıkladı.

Bir döneme damgasını vuran isimlerden olan Berna Laçin, hayranlarına sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Ünlü oyuncu, önümüzdeki günlerde Pamukkale'de sahneleyeceği tek kişilik oyunun yanı sıra, İzmir ve Bodrum'da gerçekleştireceği gösterilerin iptal edildiğini duyurdu. Bu ani kararın arkasında, acil bir omurilik sorunu ve yürümesinin dahi yasaklanması yatıyor.

tyt.jpg

Laçin'in, "Kul kurar kader gülermiş" diyerek başlayan paylaşımında, omurilik sorununun kendisi için ciddi bir tehlike arz ettiğini ve acil bir ameliyata gireceğini belirtti. Ayrıca, geçmişte yaşadığı zorlu süreçlerin bedensel sağlığına yansıdığını ve şu anda bu durumla başa çıkmak zorunda olduğunu ifade etti.

Ünlü oyuncu, tüm hayranlarından özür dilerken, dualarını beklediğini ve yeniden sağlığına kavuşup sahnelere dönmeyi umut ettiğini belirtti.

65e15414c8e8d335-w1200xh1600.webp

BERNA LAÇİN KİMDİR?

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde hayata gözlerini açan Berna Laçin, babasının askeri bir pilot olması sebebiyle çocukluğu İzmir'de geçmiş. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İzmir'de tamamladıktan sonra Yıldız Teknik Üniversitesi'ni kazanmasıyla birlikte ailesiyle birlikte İstanbul'a yerleşmiş.

İstanbul Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nde eğitim alan Laçin, Türk televizyon tarihine damga vuran yapımlarda yer almış. Gökkuşağı, Böyle mi Olacaktı, Ateş Dansı, Uğurlugiller, Evdeki Yabancı ve Belalı Baldız gibi pek çok unutulmaz diziye imzasını atan Berna Laçin, aynı zamanda üç sinema filminde de rol almış.

1996 yılında oyuncu Tolga Eşiz ile hayatını birleştiren Laçin, televizyon kariyerinin yanı sıra çeşitli etkinliklerde de yer almış. 2009 yılında düzenlenen 31. Uluslararası 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programında sunuculuk yapması da bunlardan biri.

Kendisini "Kadın dergisi gibi, geniş yelpazesi olan bir format hazırladık" şeklinde ifade eden Berna Laçin, atv'de yayımlanan "Her Şey İçin Berna Laçin" adlı programın sunuculuğunu üstlenmiş. Ayrıca 2011 yılında Star TV'de Rasim Ozan Kütahyalı ile birlikte 'Yerden Göğe' adlı programı sunmuş.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar