Bergüzar Korel’in başrolde olduğu Prime Video'nun ilk yerli dizisi 'Düğüm'ün yayın tarihi belli oldu

Bergüzar Korel’in başrolde olduğu Prime Video'nun ilk yerli dizisi 'Düğüm'ün yayın tarihi belli oldu
Başrollerini ünlü oyuncu Bergüzar Korel, Caner Cindoruk ve Serkan Altunorak'ın paylaştığı Prime Video'nun ilk yerli dizisi 'Düğüm', izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin yayın tarihi ve afişi, platform tarafından resmi olarak duyuruldu.

Dizinin yapımcılığını Onur Güvenatam üstlenirken, yönetmen koltuğunda deneyimli isim Can Ulkay oturuyor. Polisiye dram ve gerilim türündeki 'Düğüm', başarılı bir gazeteci olan Neslihan Turhan'ın yaşadığı zorlu denge savaşına odaklanıyor. Neslihan, kariyeri ve annelik sorumlulukları arasında sıkışmış bir şekilde hayatını sürdürürken, izleyicileri büyüleyici bir hikayeye davet ediyor.

Dizide Bergüzar Korel, hırslı ve idealist haberci Neslihan'ı canlandırırken; Serkan Altunorak, Neslihan'ın eşi Vural karakterine duygusal bir derinlik katıyor. Caner Cindoruk ise cinayet bürosunda görev alan başarılı ve güvenilir bir komiser olan Nejat karakterini canlandırıyor. İbrahim Selim, Ece Dizdar, Itır Esen ve Kaan Meriç Sezen gibi başarılı oyuncular da çeşitli rollerde yer alarak diziye renk katıyor.

whatsapp-image-2024-01-25-at-12-euyu.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar