Bergüzar Korel'den 'üçüncü çocuk' açıklaması

Bergüzar Korel'den 'üçüncü çocuk' açıklaması
Geçtiğimiz yıl mart ayında ikinci kez annelik duygusunu yaşayan oyuncu Bergüzar Korel, önceki akşam Etiler'de objektiflere takıldı. Korel 'Üçüncü çocuk düşünüyor musunuz?' sorusuna, "Olursa kabulümüz... Seve seve..." ifadelerini kullandı.

Bergüzar Korel'den 'üçüncü çocuk' açıklaması

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Oyuncu Bergüzar Korel, dün akşam Etiler'de görüntülendi. Bir klinikte cilt bakımı yaptıran Korel, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı. 38 yaşındaki oyuncu, "Cilt bakımı yaptırdım. Genelde evdeyim, şimdi de kendime biraz vakit ayırdım. Çok geç oldu, koştura koştura eve gidiyorum" dedi.

 

 

88888-001.jpg

"ALİ 10 YAŞINA GİRDİ"

Geçtiğimiz günlerde oğlu Ali'nin doğum gününde sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulunan Bergüzar Korel, "Ali, 10 yaşına girdi. Zaman çok hızlı akıyor, onun doğum gününde çok duygusal oluyorum" dedi. İkinci çocukları Han'ın, oğlu Ali'ye göre daha yaramaz olduğunu söyleyen Korel, şu şekilde konuştu: Han yaramaz, çok hareketli. Ali'ye "Yapma" derdin dururdu. Ali küçükken sehpa üzerinden hiçbir şey kaldırmadı. Han alıyor, "Yapma" dediğinde gözünün içine bakarak fırlatıyor. Ali ile çok farklılar.

77777-002.jpg

"BEN HER ZAMAN ÇOK ÇOCUKLU..."

Ünlü oyuncu, muhabirlerin "Üçüncü çocuk düşünüyor musunuz?" sorusuna "Olursa kabulümüz... Seve seve... Ben her zaman çok çocuklu, şen şakrak bir ev hayal etmiştim. Öyle bir planımız yok ama gelirse başımızla beraber" yanıtını verdi. 2009 yılında nikah masasına oturan oyuncu Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, ilk çocukları Ali'yi 2010'da kucaklarına almıştı. Korel ve Ergenç, geçtiğimiz yıl mart ayında Han'ın dünyaya gelmesiyle ikinci kez anne-baba olmuştu.

5555-001.jpg


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar