Bergüzar Korel, evinin banyosunda bornozuyla poz verdi!

Bergüzar Korel, evinin banyosunda bornozuyla poz verdi!
Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, Londra'daki yeni evinde banyosundan paylaştığı pozlarla dikkatleri üzerine çekti. Korel, sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğraflarla birlikte, yeni evinde aldığı yeni kararları da hayranlarıyla paylaştı.

Üç çocuk annesi Bergüzar Korel, Londra'da yaşadıkları evi değiştirdikten sonra, yeni evinin banyosunda bornozuyla poz verdi. Korel, fotoğrafların altına yazdığı notta yeni evinde aldığı kararları açıkladı.

"Sanırım yerleştim. Gir çık duş değil, banyoda uzun zaman geçirip düşündüm. İlk kez burada kendimi evimde hissediyorum galiba. İlk kez evimizde bir depomuz, kocaman bazalı yataklarımız yok. Çünkü yıllar geçtikçe öğrendim ki depoladığım, sakladığım her şey olduğu yerde kalıyor, toz ve ağırlıktan başka bir şey değil."

Korel, evle ilgili mutluluk veren ancak vedalaşması gereken her şeyi küçük bir not ile kapısının önüne bıraktığını belirtti. "Bu eşyaların hepsi bize hep mutluluk verdi, şimdi sizi mutlu etmesi dileğiyle" diyerek eşyalarına anlam yüklediğini bir kez daha fark ettiğini ifade etti.

Misafir takımını en çok kullandığı dolabına yerleştiren ünlü oyuncu, sadeleşme kararı aldığını ve artık her şeyi kafasında tutmak yerine yazmaya başladığını söyledi. "Beklemeden, kendime değer görerek hafifleyerek sadeleşmek. Artık her şeyi kafamda tutup beynimi yormaktansa yazmaya başladım. Kendime yediremeyip her şeyi aklımda tutma devri bitti. Böyle böyle küçük kararlar alıp, mutlu olmayı seçtim bu evde. Sağlıkla, umutla güzel ailem ve sevdiklerimle" ifadelerini kullanan Bergüzar Korel, takipçileriyle duygusal anlarını paylaşmaya devam ediyor.

yyyh.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar