Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ yıllar sonra aynı dizide

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ yıllar sonra aynı dizide
Ekranların özlenen çifti Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ, yıllar sonra aynı projede yer aldı. Şile'de çekimleri başlayan filmin ilk görüntüleri ortaya çıktı.

Bir döneme damga vuran iddialı dizi Aşk- ı Memnu ile ekran karşısına geçen ikili, 12 yıl sonra aynı karede görüntülendi. Netflix''te yayınlanacak bir film için kamera karşısına geçen ikili Aşk-ı Memnu  hayranlarını sevindirdi. Dizide rol alacak ikili Şile''de objektiflere yansıdı.

Yıllar sonra aynı filmde rol alacak olan Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat, sette görüntülendi

FİLM''İN ÇEKİMLERİ BAŞLADI

Şile sahilindeki çekimlerde görüntülenen ikilinin fotoğrafı Blog Yağmur isimli Instagram hesabından yayınlandı. Tatlıtuğ ve Saat''in yer aldığı kare, kısa sürede sosyal medyada gündem olurken sevenleri heyecanlandı. Gönenç Uyanık''ın yöneteceği filmin senaryosunu Nuran Evren Şit yazıyor. İstanbul sahnelerinin çekimleri başlanan filmin New York sahneleri de olacak.

Beren Saat Kimdir? Beren Saat Nereli ve Kaç Yaşında?

BEREN SAAT KİMDİR?

Aşk-ı Memnu dizisi ile yıldızı parlayan dana sonra Fatmagül’ün Suçu ne? Dizisi ile şöhretin zirvesine çıkan başarılı oyuncu Beren Saat
 26 Şubat 1984 tarihinde, Ankara’da dünyaya geldi. Babası Hüseyin Avni Saat, annesi emekli öğretmen Ayla Saat’dir. Kendisinden 5 yaş büyük Cem adında abisi vardır. İlk ve orta dereceli öğrenimini Ted Ankara Koleji’nde tamamlayan genç oyuncu, Üniversite eğitimi için Başkent Üniversitesi İşletme Bölümü’nü tercih etti.Üniversitede okuduğu sırada başvurduğu Türkiye’nin Yıldızları adlı T.V. programından olumlu cevap aldı. Programa katılan saat, yarışmayı ikinci olarak tamamladı. Yarışmayı düzenleyen ekip arasında bulunan yönetmen Tomris Giritoğlu’nun kardeşi, Saat’in yeteneklerinden kardeşine bahsetti ve böylece Beren Saat için şöhretin kapıları aralanmış oldu.2004 yılında Aşkımızda Ölüm Var ve 2005 yılında Aşka Sürgün adlı dizilerde rol aldı; fakat onu gerçek anlamda ünlü yapan yapım Hatırla Sevgili oldu. Bu dizide canlandırdığı Yasemin rolü ile, 2006-2008 yılları arasında Türkiye’yi ekran başına kitlemeyi başardı.

Kıvanç Tatlıtuğ''un ''Into The Night''ta oynaması neden heyecanlandırdı? -  Molatik Ekran

KIVANÇ TATLITUĞ KİMDİR?

Kıvanç Tatlıtuğ, 27 Ekim 1983 yılında Adana''da dünyaya geldi. İlkokulu tamamladık sonra bir süre Adana’da Yenice Özel Çağ Lisesi’nde okudu. Daha sonra ailesiyle İstanbul’a taşınarak lise öğrenimini İstanbul Kalamış Lisesinde tmamladı. Çocukluk yıllarında basketbola meraklı olan Tatlıtuğ, Adana’da yaşadığı dönemlerde Fiskobirlik, Güney Sanayii, Çukurova Kulübü, Devlet Su İşleri ve Tarsus Amerikan Kulübü''nde basketbol oynadı. İstanbul’a geldikten sonra Beşiktaş basketbol takımında oynamaya devam etti, ancak sakatlanınca basketbol hayatına son verdi. Daha sonra 1997 yılında babasının bir kalp ameliyatı geçirmesi üzerine tamamen İstanbul’a taşındılar.

Mankenliğe, annesinin bir marketin camında gördüğü ilana başvurmasıyla başladı. 2000 yılında başladığı işi iki sene çeşitli ajanslarda sürdürdükten sonra 2002 yılında "Best Model Of Turkey" mankenlik yarışmasına katıldı ve birinci oldu. Aynı yıl Best Model of the World’e de katıldı ve birinci oldu. Daha sonra yurt dışından teklif aldı ve iki yıl Paris''te yaşadı. 

Bu dönemde Türkiye''den teklifler almaya başladı. Tatlıtuğ, “Gümüş” dizisinde rol almaya karar verdi ve Türkiye''ye döndü. Böylece 2005 yılında oyunculuğa başlamış oldu. Kıvanç Tatlıtuğ; Kahire, Abu Dhabi, Muskat gibi birçok film festivaline davet edildi, "Onur Konuğu" olarak katıldı ve "Onur Ödülleri" aldı. Daha sonra Balkanlar, Türki Cumhuriyetler ve Kuzey Afrika’da da en çok bilinen Türk aktör oldu.

Tatlıtuğ, “Gümüş” dizisinin ardından sırasıyla, “Menekşe ile Halil” dizisinde "Halil", “Aşk-ı Memnu” dizisinde "Behlül", “Ezel” dizisinde konuk oyuncu olarak “Sekiz", “Kuzey Güney” dizisinde “Kuzey” ve "Kurt Seyit ve Şura" dizinde "Seyit" karakterini başarıyla canlandırdı. Tatlıtuğ, anlattığı çarpık ilişki nedeniyle tepkilerin odağında olan “Aşk-ı Memnu” dizisindeki Behlül rolüyle Altın Kelebek Ödüllerinde “En İyi Erkek Oyuncu” ödülünü aldı. 2007 yılında “Amerikalılar Karadenizde” filminde "Muzaffer" ve 2013 yılında “Kelebeğin Rüyası” filminde "Muzaffer Tayyip Uslu" karakterlerini oynadı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar