Bengü'den ultrasonlu paylaşım

Bengü'den ultrasonlu paylaşım
Üç yıl önce iş insanı Selim Selimoğlu ile dünyaevine giren Bengü, ikinci çocuğunu kucağına almak için gün sayıyor. Ünlü şarkıcı, son olarak bebeğinin ultrason görüntülerini takipçileriyle paylaştı.

Şarkıcı, ikinci çocuğuna 7 aylık hamile. Bengü kısa süre önce dünyaya gelecek çocuğunun ultrason görüntüsünü de takipçileriyle paylaştı.

RUTİN KONTROLE GİTTİ 
61442c1686b2441a4cea008f.jpg

Bengü, rutin kontrol için, hastaneye gitti ve ultrason çektirdi. Bengü ultrason makinesine yansıyan bebeğinin fotoğrafını paylaşarak, "Yüzünü görelim oğlum diye gittik ama olsun" notunu düştü.


EVLİLİK YIL DÖNÜMÜ KUTLAMASI 

Öte yandan Bengü, geçtiğimiz haftalarda evliliklerinin üçüncü yılına özel duygusal bir yazı kaleme almıştı. Düğün fotoğraflarını sosyal medya hesabından yayınlayan 42 yaşındaki şarkıcı, gönderisinde şu ifadeleri kullanmıştı: Her geçen gün bir kez daha "İyi ki sen..." dediğim hayat arkadaşım, kocacığım... Artık dört kişi oturacağımız soframızdan huzur, neşe ve aşk eksik olmasın. Hep birlikte, aşkla nicelerine...

YORUM YAĞDI
Paylaşımıyla kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gören Bengü'nün düğün fotoğraflarına; Özlem Ada Şahin, Bilal Sonses ve Asuman Dabak gibi ünlü isimler yorum yapmıştı.

(MİLLİYET)
 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar