Belarus'ta demişti... Brezilya'da ortaya çıktı... Sedat Peker'den yeni "Tosuncuk" mesajı

Belarus'ta demişti... Brezilya'da ortaya çıktı... Sedat Peker'den yeni "Tosuncuk" mesajı
Çiftlik Bank üzerinden binlerce kişiyi dolandıran 'Tosuncuk ' lakaplı Mehmet Aydın'ın Brezilya'da ortaya çıkmasının ardından, geçtiğimiz günlerde 'Tosuncuk'un Belarus'ta olduğunu iddia eden Sedat Peker'den yeni tweetler geldi. Peker, "Benim açıklamalarımdan sonra ülke değiştirilmiş olabilir. Bizde yanlış olmaz" dedi.

Kurucusu olduğu Çiftlik Bank üzerinden binlerce kişiyi dolandırdıktan sonra yurt dışına kaçan ve kırmızı bültenle aranan 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın'ın, Brezilya Sao Paulo'da teslim olduğu bildirildi.

Sedat Peker, Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın'ın Belarus'ta olduğunu öne sürmüştü. 'Tosuncuk'un Brezilya'da ortaya çıkmasının ardından Peker, yeni paylaşımlarda bulundu. 'Tosuncuk' un Belarus'ta olduğu ile ilgili şunları söylemişti:

"Çiftlikbank'ın kurucusu olan Mehmet Aydın isimli şahıs Bolivya’da falan değil, Belarus’ta. Belarus’tan trafik kazası yapmış bir şahsı Interpol kararıyla alıp Türkiye’ye getiren yüce devletimiz, bu şahsı acaba neden getirmiyor?

Kırk yaşından küçük kardeşlerim, Belarus’tan bu şahsı getirmeyen devletimizin içinde görevli olan bazı insanların bu paradan pay aldığı ortadadır. Bu şahsın yanına Belarus’a gidip onu ziyaret eden kişiler, aracı olan kişiler bellidir." ifadelerini kullanmıştı.

Sedat Peker'in yeni paylaşımları da şöyle:

"Bazı kardeşlerim espri amacıyla Sedat Peker bu sefer yanlış bilgi verdi, tosuncuk Brezilya’da ortaya çıktı, Belarus’ta değilmiş demişler.

Belarus’ta kimlerle görüştüğüne ve kimler tarafından korunduğuna kadar biliyorum. Bizde yanlış bilgi olmaz, ne dediysek o. Daha siz durun hepsini deli edeceğim.

Doğru soru şu olmalı, cihan ekşinin süslü sülünün kasası olması, cihan ekşinin eşinden dolayı Belarus’taki ilişki ağı ve tosuncuğun Belarus’a getirilip orada koruma altına alınması…

Benim açıklamalarımdan sonra ülke değiştirilmiş olabilir. Bizde bayat para olmaz, bir de yanlış bilgi olmaz. Ne dediysek o. Hepsini deli edeceğim."

sp1-001.jpgsp2-001.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar