Bekara ev verdi diye satırla saldırdı! Esenyurt'taki ev kavgası pes dedirtti

Bekara ev verdi diye satırla saldırdı! Esenyurt'taki ev kavgası pes dedirtti
Esenyurt'ta yaşanan olayda Ergin Bayram, üst katını bekara kiraladığı sebebiyle emlakçı Orhan Kaplan'ın işyerini basarak satırla saldırdı. Yaralanan Kaplan'ın hayati tehlikesi olduğu öğrenildi.

İstanbul Esenyurt'ta yaşanan olay, önceki gün saat 19.00'da Esenyurt ilçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 2013. sokakta yaşandı. Sokaktaki bir sitede oturduğu öğrenilen 28 yaşındaki Ergin Bayram, üst katının bekar bir kişiye verilmesinden rahatsızlık duydu.

Kaplan, daireyi kiraya veren aynı sitenin giriş katında ofisi bulunan emlakçı Orhan Kaplan ile tartışma yaşadı. Bayram sonrasında eline satır alarak emlakçı ofisini bastı ve Kaplan'a satırla saldırdı. İkili arasında yaşanan şiddetli kavga dışarıya kadar taştı.

BİRİ KOLUNDAN, BİRİ BAŞINDAN YARALANDI

Kavgada satırlı saldırgan Ergin Bayram kolundan yaralanırken, Orhan Kaplan ise başından yaralandı. Sokaktan geçen bir kişinin Bayram'ın elindeki satırı almasıyla taraflar birbirinden ayrılırken, Ergin Bayram kanayan kolunu tutarak olay yerinden uzaklaştı. Orhan Kaplan ise çevredekilerin yardımıyla hastaneye kaldırıldı.


SATIRLI SALDIRGAN EŞİNİ VE ÇOCUĞUNU ALARAK KAÇTI

Olaydan sonra konuyla ilgili inceleme başlatan polis ekipleri, hayati tehlikesi bulunduğu için Orhan Kaplan'ın ifadesini alamadı. Kaplan'ın hastanedeki tedavisi devam ederken şüpheli Ergin Bayram'ın ise eşini ve çocuğunu alarak kaçtığı öğrenildi. Polis şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar