Bebeğiyle yaptığı cinsiyet konuşması tepki çekti: Böyle anne olur mu?

Bebeğiyle yaptığı cinsiyet konuşması tepki çekti: Böyle anne olur mu?
Dünya genelinde yayılan ve cinsiyet farklılıklarını öne sürerek hak talebinde bulunan insanlar LGBT kavramını çok sık gündeme getirirken süreçle ilgili anne ve babaların çocukları için tedirginliği artıyor. ABD'de bir annenin çocuğuna sorduğu cinsiyet sorusu ise LGBT dayatması olarak yorumlandı ve tepki konusu oldu.

Günboyu Haber Merkezi

Pek çok ülkede hak talebinde bulunmasıyla dünyanın gündemine oturan ve Türkiye'de de kendini hissettirmeye başlayan LGBT gerçeği, anne ve babaların çocuklarını yetiştirme sürecinde tedirginliğe kapılmasına neden oluyor.

Açılımı lezbiyen, gey, biseksüel ve transgender olarak bilinen LGBT yanlıları kendilerinin de tanınmasını ve cinsel tercihlerinin yasal olarak kabul edilmesini talep ediyor.

AİLELERDE LGBT TEDİRGİNLİĞİ BAŞLADI

Çocuk sahibi olan anne ve babalar, cinsel yönelimle ilgili sorunlu bir süreci yaşamaktan tedirginlik duyarken ABD'de çekilen bir görüntü tepki konusu oldu.

ANNENİN CİNSİYET SORUSU TEPKİ ÇEKTİ

ABD'de bir annenin, çocuğuna cinsiyetiyle ilgili sorduğu soru da "LGBT dayatması" olarak yorumlandı ve tepkilerin odağına yerleşti.

Video görüntüsü yayılan annenin, çocuğuna "Kız mısın, erkek misin; yoksa ikisi misin?" şeklinde soru sorması LGBT'ye meşruiyet kazandırmak olarak algılandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar