Bayramda İstanbul'da metro seferleri saat kaça kadar devam edecek?

Bayramda İstanbul'da metro seferleri saat kaça kadar devam edecek?
İstanbul'da bayramın ilk gününde toplu taşımayı kullanacak olanların en merak ettiği konulardan biri, toplu taşıma hizmetlerinin saat kaçta başlayacağı. Peki, İstanbul'da toplu taşıma saatleri ne zaman başlayacak ve saat kaça kadar devam edecek?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından tüm İstanbulluların büyük bir merakla beklediği toplu taşıma saatleri açıklandı.

İstanbul'da bayram boyunca tüm toplu taşıma araçları ücretsiz olacak. Metrolardan tramvaylara, vapurlardan otobüslere kadar bütün toplu taşıma araçları bayram süresince ücretsiz hizmet verecek. Ücretsiz taşımacılık faaliyetlerinin sorunsuz bir şekilde devam etmesi için ek seferler düzenlenecek.

198695.jpg

Bayram boyunca toplu taşıma seferleri 06.00 ile 00.00 saatleri arasında devam edecek. Toplu taşımadan yararlanmak için İstanbul kartı sahibi olmak gerekmektedir. İstanbul kartı sahibi olan herkes, İstanbul'un herhangi bir yerinde bayramın son gününe kadar ücretsiz olarak toplu taşımadan faydalanabileceklerdir.

Ancak, bayram tatilinin sona erdiği 13 Nisan Cumartesi gününden itibaren toplu taşıma seferleri tekrar ücretli hale gelecektir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar