Başkan Nur Çebi düğmeye bastı: Kartal’da forvet harekatı!

Başkan Nur Çebi düğmeye bastı: Kartal’da forvet harekatı!
Siyah beyazlılar hücum silahlarını güçlendirmek için çalışmalara başladı. Hedefte sürpriz isimler var.

Bu sezon istediği sonuçlara alamayan Beşiktaş’ta, yeni sezon öncesinde kadrosunu 2 yeni forvetle güçlendirmek için çalışmalara başladı.

Başkan Ahmet Nur Çebi, dün konuyla ilgili bazı açıklamalarda bulundu.

Çebi, "Forvette ilk önceliğimiz Wout Weghorst. Hollandalı oyuncu son durumunu ve son kararını çarşamba günü bize iletecek" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş''ta gözler golcü transferine çevrildi! İşte adaylar...

Ada ekibi Burnley’in Hollandalı golcüsü Wout Weghorst için de girişimlerine tam gaz devam eden Kara Kartal, oyuncunun kulübüyle yaklaşık 200 bin Euro kiralama ücreti karşılığında anlaşmaya varmıştı.

Ancak Türkiye’den Fenerbahçe başta olmak üzere İngiltere, Hollanda ve Almanya’dan da talipleri bulunan deneyimli yıldız, henüz kararını veremedi.

Beşiktaş''ta gözler golcü transferine çevrildi! İşte adaylar...

SÖRLOTH DA LİSTEDE

Kartal, forvet için uzun süredir gündemde bulunan Alexaner Sörloth için de temaslarda bulunuyor.

Yönetim, Norveçli golcüyü Türkiye’ye dönme konusunda ikna etti ancak kulübü RB Leipzig’le anlaşma sağlayamadı. Başarılı futbolcu için kulübüne 6 milyon Euro artı sonraki satıştan yüzde 50 pay önerisinde bulunsa da Alman ekibinin 10 milyon Euro’luk ısrarını henüz kıramayan Siyah Beyazlılar, temaslarına devam ediyor.

Leipzig’in istediği miktarda bir teklifi kimseden alamaması bu transferde Beşiktaş’ın elini güçlendiriyor.

Beşiktaş''ta gözler golcü transferine çevrildi! İşte adaylar...

HEDEFTE İKİ İSM VAR

Siyah-Beyazlılar, 27 Haziran’daki yeni sezon kampına hedefledikleri 2golcüdenbirini yetiştirmeyi planlıyor. Bu doğrultuda yönetim, Fransız ekibi Nice’ten Kasper Dolberg içinde temaslarını hızlandırmış durumda.

Danimarkalı golcüyü kiralamak için kulübüne yaptığı ilk teklif geri çevrilen yönetim, Nice’in kapısını bu kez satın alma opsiyonlu kiralama önerisiyle çalacak.

Bu 3 isme ek olarak başka futbolcularla da temaslarını gizlilikle yürüten idareciler, takıma özellikle bitiricilik anlamında önemli katkı sağlayacak golcüler almayı amaçlıyor.

Beşiktaş''ta gözler golcü transferine çevrildi! İşte adaylar...

PAŞA''DA SONA DOĞRU

Başkanı Nur Çebi’nin yaptığı çağrıya olumlu yanıt verip Siyah-Beyazlılar’la pazarlıklara başlayan Cenk Tosun, yeni sezonda Beşiktaş forması giymeye bir adım daha yaklaştı.

İngiltere Premier Lig ekibi Everton’la sözleşmesinin sona ermesi sonrasında bedelsiz olarak Kara Kartal’a katılmayı planlayan 31 yaşındaki golcünün menaceri aracılığıyla yaptığı pazarlıklarda son aşamada olduğu ifade edildi.

İki tarafın da olumlu tutumu sonrasında sürecin yakın dönemde tamamlanması ve Cenk Tosun’un 27 Haziran’da başlayacak yeni sezon çalışmalarına katılması bekleniyor.(Fanatik)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar