Beşiktaşlı yıldız Almanya yolcusu

Beşiktaşlı yıldız Almanya yolcusu
Süper Lig'de transfer çalışmalarını son sürat sürdüren Beşiktaş'ta flaş bir ayrılık yaşanıyor. Siyah beyazlıların genç yıldızı Rıdvan Yılmaz Almanya yolcusu... UEFA Avrupa Ligi'nin son şampiyonu Eintracht Frankfurt, 6 milyon Euro'yu bulan teklif ile genç yıldızı kadrosuna katıyor.

Geride bıraktığımız sezon büyük hayal kırıklığı yaşayan ve Valerien Ismael yönetiminde yeni sezona hazırlanan Beşiktaş''ta Rıdvan Yılmaz, Eintracht Frankfurt''a transfer oluyor. 

Siyah beyazlılar ile olan sözleşmesi 1 yıl sonra sona erecek olan genç yıldız, yurt dışında oynama isteğini Beşiktaş Yönetimi''ne iletmişti. İtalyan ekiplerinin de radarında olan Rıdvan için gelen teklife olumlu yanıt veren Kartal''ın bu transferden kazanacağı rakam da belli oldu.

Üç sezon önce Beşiktaş ile başlayan hikâyesine 3 kupa sığdıran, başarısıyla birlikte genç yaşta Beşiktaş''ın vazgeçilmezi olan ve ay yıldızlı formayı sırtına geçiren Rıdvan Yılmaz''ın yeni durağı Almanya olacak.

RIDVAN''IN DA GÖNLÜ VAR

21 yaşındaki sol bek için ilk teklifini mayıs ayında yapan Eintracht Frankfurt, siyah beyazlı kulübün revize talebine olumlu yanıt verdi. UEFA Avrupa Ligi''nin son şampiyonu olan Alman ekibi, milli futbolcu için Beşiktaş''a 4.5 milyon Euro bonservis ve 1.5 milyon Euro''yu bulan bonus ile birlikte sonraki satıştan yüzde 20 pay teklif etti.

Siyah beyazlı yönetim ise sözleşmesi gelecek sezon bitecek ve Almanya''ya gitme konusunda istekli olan Rıdvan''ın yolunu açmak için 6 milyon Euro''yu bulan teklifi kabul etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar