Başkan Faruk Demir Çıldır'da Ardahan'ı tanıttı

Başkan Faruk Demir Çıldır'da Ardahan'ı tanıttı
Başkan Faruk Demir, Ardahan'ın doğal güzelliklerini ve tarihi zenginliklerini, Çıldır Gölü'nde gerçekleştirilen Görkemli Hatıralar programı aracılığıyla dünyaya tanıttı.

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir'in ev sahipliğinde gerçekleşen program, izleyicilere kenti ve bölgeyi keşfetme fırsatı sundu.

Çıldır Gölü'nün donmuş yüzeyi üzerinde yapılan çekimler, gölün eşsiz manzarasını izleyicilere taşıdı. Yerel sanatçılar ve halk ozanlarının yöresel ezgilerle renklendirdiği programda kültür, sanat ve tarih konuları da geniş bir yer buldu.

Ardahan'a davet edilen Serhan Asker, programın bu haftaki durağını Çıldır Gölü olarak belirledi. Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, program ekibiyle birlikte misafirlerini en iyi şekilde ağırladıklarını belirterek, "Davetimize icabet edip bu haftaki çekimlerini donan Çıldır Gölü'nde gerçekleştiren Serhan Asker ve program ekibini en güzel şekilde misafir ederek, Ardahan'ın tanıtımına güçlü bir destek daha sunmuş olduk" dedi.

Ardahan'ın köklü tarihini, turizm potansiyelini, doğal güzelliklerini, tarihi yerlerini ve lezzetli yemeklerini tanıtmak amacıyla yapılan çekimlerde, Başkan Demir ve program ekibi soruları cevaplayarak bölgenin zenginliklerini detaylı bir şekilde anlattı.

Başkan Demir, özellikle Doğu Ekspres treninin Ardahan'a gelmesi gerekliliğini vurgulayarak, bu konuda yapılan girişimleri izleyicilere aktardı. Ardahan'ın kültürel ve sosyal yönlerini tanıtma noktasında önemli bir adım olan programın, yerli ve yabancı turistlerin dikkatini bölgeye çekme hedefine önemli katkı sağladığını ifade etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar