Başakşehir, Mesut Özil'e attıracağı imzanın saatini açıkladı!

Başakşehir, Mesut Özil'e attıracağı imzanın saatini açıkladı!
Önce Başakşehir ardından da Fenerbahçe'den flaş Mesut Özil paylaşımları geldi. Başakşehir, twitter hesabından başkan Göksel Gümüşdağ'ın Mesut Özil ile ilgili daha önce söylediği sözleri paylaştı. Yapılan bu paylaşım Mesut'la anlaşma sağlandı şeklinde yorumlandı. Ardından resmi hesabından bir tweet atan Fenerbahçe, Mesut Özil ile yolların ayrıldığını açıkladı.

Fenerbahçe ile yolları ayırdıktan sonra ne yapacağı merakla beklenen Mesut Özil için son dakika gelişmesi yaşandı. Başakşehir kulübü twitter hesabından heyecanlandıran bir paylaşım yaptı.

Kulüp twitter hesabından başkan Göksel Gümüşdağ''ın Mesut Özil ile ilgili daha önce söylediği sözleri paylaştı. Bu paylaşım Mesut Özil''le anlaşma sağlandı şeklinde yorumlandı.

FENERBAHÇE DE PAYLAŞIM YAPTI

Başakşehir''in tweet''inden 1 saat sonra Fenerbahçe resmi hesabından da bir Mesut Özil paylaşımı geldi.... Sarı lacivertlilerin açıklamasında şu ifadeler yer aldı: "Kulübümüz ile Mesut Özil arasındaki sözleşmenin, karşılıklı anlaşılarak sona erdirilmesi konusunda mutabakata varılmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunuyor; Mesut Özil’e kariyerinin geri kalanında başarılar diliyoruz."

 

BAŞAKŞEHİR''DEN KIR ZİNCİRLERİNİ VİDEOSU GELDİ

Mesut Özil''in transferiyle ilgili olarak kapalı bir paylaşımda bulunan Başakşehir, takipçilerini heyecanlandırmıştı. Konuyla ilgili Fenerbahçe cephesinden de Mesut Özil''le yolların ayrıldığının açıklanmasının ardından Başakşehir yeni bir paylaşımda bulundu ve Özil''in twitter hesabını da paylaşımına ekleyerek Tarkan''ın ''Kır Zincirlerini'' şarkısını taraftarlarıyla paylaştı.

 


İMZA SAATİ BELLİ OLDU

Medipol Başakşehir''in yeni transferi Mesut Özil için yarın saat 12.00’de Fatih Terim Stadı''nda, Başkan Göksel Gümüşdağ’ın da katılımıyla imza töreni düzenlenecek.

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar