Mesut Özil'den annesini duygulandıran paylaşım! ''Evladın olmak en büyük şansım''

Mesut Özil'den annesini duygulandıran paylaşım! ''Evladın olmak en büyük şansım''
Süper Lig takımlarından Medipol Başakşehir forması giyen Mesut Özil, annesi Gülizar Özil'in doğum gününü, "Doğum günün kutlu olsun anneciğim. Senin evladın olmak en büyük şansım, iyi ki varsın. İyi ki doğdun annem. Seni çok seviyorum... Allah seni bizden eksik etmesin..." ifadelerini kullanarak annesinin doğum gününü kutladı.

2019 yılında sevgilisi Amine Gülşe ile hayatını birleştiren futbolcu Mesut Özil’in bu evliliğinden Eda adında bir kızı oldu. Arsenal''de forma giydikten sonra Fenerbahçe’ye ardından da İstanbul Başakşehir FK’ya transfer olan Özil, annesinin doğum gününü şu sözleri kullanarak kutladı:

"Doğum günün kutlu olsun anneciğim. Senin evladın olmak en büyük şansım, iyi ki varsın. İyi ki doğdun annem. Seni çok seviyorum... Allah seni bizden eksik etmesin..."

"İYİ Kİ VARSIN, SENİN EVLADIN OLMAK EN BÜYÜK ŞANSIM"

Devrekli Mesut Özil, annesi Gülizar Özil ile birlikte çekilen yeni ve eski fotoğraf karelerini sosyal medya hesabından paylaşarak "Doğum günün kutlu olsun anneciğim. Senin evladın olmak en büyük şansım, iyi ki varsın. İyi ki doğdun annem. Seni çok seviyorum. Allah seni bizden eksik etmesin..." notunu düştü. Özil''in paylaşımı kısa sürede takipçilerinden ilgi gördü.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar