Banu Alkan, 20 yaş küçük sevgilisiyle aşka geldi

Banu Alkan, 20 yaş küçük sevgilisiyle aşka geldi
Türk sinemasının başarılı ismi Banu Alkan, geçtiğimiz dönemlerde kendisinden 20 yaş küçük nişanlısıyla fotoğraflarını sosyal medyada yayınlamıştı. Şimdilerde ise Instagram profilini yeni sevgilisiyle dolduran Alkan, eleştirilerin hedefi oldu.

Afrodit lakaplı Banu Alkan, kendisinden 20 yaş küçük sevgilisiyle aşkını tüm sosyal medyaya ilan etti. Aralarında oldukça yaş farkı olan çifte sosyal medyadan yapılan eleştiriler olay oldu. 3 aydır 44 yaşındaki iş insanı nişanlısı Kemal Yıldız ile birlikte olan Alkan, sosyal medyadan gelen eleştirilere kulak asmadı.

Banu Alkan, sosyal medya profilini 20 yaş küçük sevgilisinin fotoğrafıyla doldurdu

AŞK ORUCUNU BOZDU

İlişkisini bir süre gözlerde uzak yaşadıktan sonra ilan eden Alkan, alyansını paylaşarak nişanlandığının müjdesini verdi. Uzun süredir devam eden aşk orucunu bozan Alkan, sevgisini göstermek için için ilginç bir yola başvurdu. Afrodit, 138 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabını genç sevgilisini fotoğraflarıyla doldurdu.

BANU ALKAN YENİ PROJESİYLE BOMBA GİBİ GELİYOR - YouTube

TWITTER''DA OLAY OLDU

Alkan''ın profili ise sosyal medyada kısa sürede gündem olurken yorumlar da beraberinde geldi. Birçok sosyal medya kullanıcısı usta oyuncunun profilini paylaşarak "Banu Alkan ve ben iflah olmayız" yorumunu yaptı.

Banu Alkan nişanlandı - Son Dakika Magazin Haberleri

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar