Banu Alkan ''Her an hamile kalabilirim''

Banu Alkan ''Her an hamile kalabilirim''

Güzelliği ile dillere destan olan Türk sinemasının Afrodit'i Banu Alkan sevgilisi Kemal Yıldız ile nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. "Her an hamile kalabilirim?" sözleriyle kafaları karıştıran Alkan, 17 yıl önce yumurtalarını dondurttuğunu ve anne olabileceğinin sinyallerini verdi. İşte bebek sahibi olabileceğini söyleyen Afrodit'in hamilelik açıklaması... 

64 yaşındaki Türk sinemasının Afrodit''i Banu Alkan, Altın Palmiye Ödül töreninde boy gösterdi. Kendisinden 20 yaş küçük olan Kemal Yıldız''la nikah masasına oturmaya hazırlanan Banu Alkan yaptığı bebek açıklamasıyla duyanları şaşırttı. 17 yıl önce yumurtalarını dondurttuğunu söyleyen Alkan, bebek sahibi olmak istediğini söyledi.

YUMURTALARINI DONDURTMUŞ

Ödül töreninde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Banu Alkan, ''''Çiçekler büyük aşkım Kemal Yıldız''dan. Nikah tarihimiz belli, Haziran''da. Ben zaten ona çiçeğim. Yumurtalarımı dondurttuğum için her an çocuk yapabilirim. 17 sene oldu. Yeni bir Afrodit doğabilir'''' şeklindeki açıklamasıyla şaşkına çevirdi.

Arto, Bircan Bali ve Seren Serengil''in programına telefonla bağlanan Alkan, ''''Yumurtalıkları dondurttuğum doğru. Benim birkaç tane yumurtam var. Evlilik teklifi aldım'''' şeklinde konuştu.

Daha önce hiç resmi evlilik yapmayan ve çocuk sahibi olmayan Banu Alkan, Kemal Yıldız''la bu yaz Fransa Konsolosluğu’nda dünyaevine girmeye hazırlanıyor.

İlgili Haberler