Bankalar yarışa girdi! İşte bankaların verdiği faiz oranları

Bankalar yarışa girdi! İşte bankaların verdiği faiz oranları
Bankalar arasında mevduat faizi yarışları devam ediyor. Rekor seviyelere kadar yükselen mevduat faiz oranları ile TL birikimlerini değerlendirmek isteyenlere özel cazip teklifler sunuluyor.

Yüzde 21,50'ye kadar yükselen faiz oranları kapsamında vatandaşlar, 20 Aralık'tan itibaren uygulamaya alınan kur korumalı TL mevduat hesabıyla gelen yüksek faizlere sahip hesaplar ile birikimlerini değerlendirebiliyorlar. İşte 32 günlük en yüksek mevduat faiz oranları.

Burgan Bank

32 günlük en yüksek vadeli mevduat hesabı faiz oranlarına sahip bankalar arasında yer alan Burgan Bank, %21,25'e varan yüksek faiz oranları ile en iyi faiz getirisini sağlamaktadır. Ayrıca dijital kanallar üzerinden kolayca vadeli hesap açma fırsatları ve gündüz vadesiz gece vadeli hesap olarak sayısız bankacılık işleminin de avantajlı şekilde gerçekleştirilmesi sağlanır. 50.000 TL mevduat birikimi için 32 günlük en yüksek faiz getirisi ise 875 TL olarak hesaplanmıştır.

Fibabanka

Yüksek hoş geldin faizine sahip bankalar arasında ilk sırada gelen Fibabanka, %20 mobil ve internet bankacılığına özel faiz oranları TL birikimlerini değerlendirmek isteyenlere en avantajlı fırsatları sağlıyor. Ek faiz avantajlarından da yararlanarak birçok bankacılık hizmetinden avantajlı oranlarla yararlanabilecekleri gibi diğer avantajları da elde etmeleri sağlanacaktır. 60 gün boyunca hoş geldin faizi sunarak, EFT ve havale işlemleri için de ücretsiz işlem olanakları tanımaktadır. 50.000 TL mevduat birikimi için 32 günlük en yüksek faiz getirisi 833 TL olarak hesaplanmıştır.

Alternatif Bank

Alternatif Bank VOV Hesap ile vadesi bozulmadan nakit çekme ve yatırma işlemlerinin yapılması sağlanmaktadır. %20,50'ye varan faiz oranları ile 90 gün boyunca yüksek hoş geldin faizinden tüm vatandaşların yararlanması sağlanmaktadır. Görüntülü görüşme ile kolayca banka müşterisi olarak hesap açma işlemleri tamamlanabilir. 50.000 TL mevduat birikimi için 32 günlük en yüksek faiz getirisi ise 854 TL olarak hesaplanmıştır.

CEPTETEB

TEB'in avantajlı CEPTETEB Marifetli Hesap kampanyası ile %20 faiz oranı ile en cazip kazanç oranları sunuluyor. 90 gün boyunca hoş geldin faizi işletilmektedir. 50.000 TL mevduat birikimi için 32 günlük 833 TL net kazanç hesaplanmıştır.

mevduat.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar