Bambaşka Biri dizisi gerçek hayat hikayesi mi, uyarlama mı? Bambaşka Biri dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Bambaşka Biri dizisi gerçek hayat hikayesi mi, uyarlama mı? Bambaşka Biri dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler?
FOX TV ekranlarında yayınlanan Bambaşka Biri dizisinin gerçek hayat hikayesi olup olmadığı ve ayrıntıları merak ediliyor. İşte Bambaşka Biri dizisinin konusu ve hakkında merak edilenler...

Bambaşka Biri dizisinin uyarlama olup olmadığı ve gerçek hayattan esinlenip esinlenmediği sık sık sorgulanıyor. İşte Burak Deniz’in, Türkiye’nin en ünlü haber spikerlerinden Kenan Öztürk karakterine, Hande Erçel’in ise dişli, gözüpek savcı Leyla karakterine hayat verdiği dizinin konusu...

BAMBAŞKA BİRİ DİZİSİ UYARLAMA MI?


Bambaşka Biri dizisinin uyarlama olup olmadığı merak ediliyor. Dizi, ormanda vahşice işlenen bir cinayetin ardından gelişen olayları konu alıyor. Cinayet davasını üstlenen genç savcı Leyla Gediz (Hande Erçel), hayatının en zorlu soruşturmasını yapmaktadır.

Leyla, davada hayatta en çok güvendiği insanların isimlerinin geçmesiyle şaşırır ve kime güvenip kime güvenemeyeceğini sorgulamak zorunda kalmıştır. Leyla’nın yolu, Türkiye’nin en sevilen haber sunucusu Kenan Öztürk (Burak Deniz) ile kesişecektir. Kenan, Leyla’nın bağlı olduğu başsavcı Turan’ın (Cem Davran) oğludur ve aynı davayla yakından ilgilenmektedir.

Kenan ve Leyla, aralarındaki çekime karşı koyup soruşturma yolunda birlikte yürümek zorunda kalacaklardır. Fakat katilin ne kadar yakınlarında olduğundan habersizdirler. Cinayetin arkasındaki nedenler ortaya çıktığında, katil halkın gözünde bir suçlu mu yoksa bir kahraman mı olacaktır? Bu savaştan Leyla ve Kenan’ın aşkı mı yoksa aralarındaki düşman mı güçlü çıkacaktır?


Bambaşka Biri dizisi uyarlama değildir. Dizinin senaristliğini Ethem Özışık üstlenmektedir. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Neslihan Yeşilyurt oturmaktadır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar