Balotelli kırmızı kart gördü, sinirden çılgına döndü

Balotelli kırmızı kart gördü, sinirden çılgına döndü
Süper Lig'de 33. hafta mücadelesinde Kasımpaşa ile Adana Demirspor karşı karşıya geldi. İki takımın da mutlak 3 puan parolasıyla çıktığı maçta ilk yarının sonunda ilginç bir olay yaşandı. Adana Demirspor kariyerinde ilk kırmızı kartını gören Balotelli sinirden çılgına döndü.
İlk yarının sonlarına gelirken Balotelli direkt kırmızı kartla oyun dışına alındı. İtalyan futbolcu bu karar sonrası adeta çılgına döndü.
 
Rakibinin ayağına basması sonucu hakem tarafından oyundan ihraç edilen golcü oyuncu haftaya oynanacak Trabzonspor maçında cezalı duruma düştü. Yapılan itirazların ardından karar değişmedi ve yıldız oyuncu takımını 10 kişi bıraktı.
 

 
KIRMIZI KARTA FENERBAHÇELİ TARAFTAR DA TEPKİ GÖSTERDİ
 
Balotelli''nin kırmızı kart görüp haftaya oynanacak Trabzonspor maçında cezalı duruma düşmesinin ardından sosyal medya karıştı.
 
Fenerbahçe taraftarları Balotelli''nin kırmızı kart görmesinin ardından büyük tepki gösterdi. Şampiyonluk yolunda Trabzonspor''un puan kaybetmesini bekleyen sarı-lacivertliler, Balotelli gibi golcü bir oyuncunun bu kadar önemli bir maçta oynamayacak olması ortalığı karıştırdı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar