Balon balığı zehirledi: 7 kişilik aile hastanelik oldu

Balon balığı zehirledi: 7 kişilik aile hastanelik oldu
Hatay'ın İskenderun ilçesinde balon balığı yiyen 7 kişilik aile zehirlenerek hastaneye kaldırıldı. Ailedeki 1 kişinin durumunun ağır olduğu belirtildi.

Hatay'ın İskenderun ilçesinde Numune Mahallesi 572'nci sokağında yaşanan bir zehirlenme vakası, ailenin denizden yakaladığı balon balığını tüketmesi sonucunda ortaya çıktı.

İddiaya göre, Müfit A. (60) ve ailesi, denizden yakaladıkları balon balığını yedikten kısa bir süre sonra rahatsızlanmaya başladılar. Zehirlenme belirtileri gösteren 7 kişi, acil yardım almak amacıyla 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım istedi.

Hızla olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, Müfit A, Semire A. (53), Yasenya A. (28), Gökyüzü A. (39), Dilan G. (22), Eva G. (23) ve Aren A. (53) olmak üzere toplamda 7 kişiyi ambulanslarla Yeni Devlet Hastanesi'ne sevk etti. Hastanede ilk müdahaleler yapıldıktan sonra zehirlenme belirtilerinin ciddiyeti göz önünde bulundurularak aile fertleri Adana'daki hastanelere sevk edildi.

Ancak, bu trajik olayda Müfit A.'nın sağlık durumunun ağır olduğu belirtildi. Zehirlenme vakasıyla ilgili detaylı inceleme ve soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar