Balon balığı yediği için yoğun bakıma kaldırılan şahıs taburcu oldu

Balon balığı yediği için yoğun bakıma kaldırılan şahıs taburcu oldu
Hatay'da balon balığı tüketiminden sonra rahatsızlanarak Adana'da hastaneye kaldırılan 7 kişilik aileden Müfit Arslan, yoğun bakımda geçirdiği tedavinin ardından taburcu edildi.

Hatay'da balon balığı tükettiği için zehirlenen aile üyelerinden Müfit Arslan taburcu oldu. Olay, 2 Ocak'ta İskenderun'da gerçekleşti.

6 KİŞİ RAHATIZLANMIŞTI

Müfit Arslan, ailesiyle birlikte balon balığı yedikten sonra kısa bir süre içinde Arslan ve diğer 6 aile üyesi rahatsızlanmıştı. Zehirlendikleri düşünülen aile, durumu endişe verici bulup 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım talebinde bulundu.

Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan Müfit Arslan, eşi Semire Arslan, kızı Dilan Göktürk, oğlu Gökyüzü Arslan, torunları Aren Arslan ve Eva Göktürk, ambulanslarla Yeni Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Zehirlendikleri belirlenen aile, burada yapılan ilk müdahalelerin ardından Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne sevk edildi.

Tedavileri tamamlanan Semire Arslan, Yasenya Arslan, Dilan Göktürk, Aren Arslan ve Eva Göktürk taburcu edilirken, Müfit Arslan, entübe durumundan kurtularak dahiliye yoğun bakıma alındı. Dün itibarıyla tedavisi tamamlanan Müfit Arslan, hastaneden taburcu oldu. Kendisiyle ilgili herhangi bir açıklama yapmayan Arslan'ın İskenderun'a gittiği öğrenildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar