Bakıcılık yapıyordu bir anda milyoner oldu! Patronu 172 milyonluk servetini bıraktı

Bakıcılık yapıyordu bir anda milyoner oldu! Patronu 172 milyonluk servetini bıraktı
Arnavut kökenli bir kadın, yıllarca bakıcılık yaparak geçimini sağladığı işvereninin mirasıyla bir anda milyoner oldu. İş verenin mirasını bırakma sebebi ise...

İtalya'nın Rovereto kasabasında, bakıcılık yaparak geçimini sağlayan bir Arnavut kadın, kasabanın en tanınmış ailelerinden biri olan Maria Malfatti'nin bakımını üstlenmişti. Geçen Kasım ayında 80 yaşında vefat eden Malfatti'nin, Viyana Parlamentosu başkan yardımcısı Valeriano Malfatti'nin soyundan geldiği ve bir dizi değerli varlığa sahip olduğu ortaya çıktı.

Bu varlıklar arasında birkaç apartman dairesi, şehir merkezindeki tarihi bir bina ve önemli miktarda para içeren banka hesapları bulunuyordu.

Mirasın sahibi olarak Arnavut bakıcı belirlendi, bu durum kasaba sakinlerini ve halkı şaşırttı.

660ea39fc0729379-w1200xh1470.webp

172 MİLYONLUK SERVET!

Maria Malfatti, hiç evlenmemiş ve çocuğu olmadığı için vefatının ardından aile servetinin yeğenlerine miras kalması bekleniyordu. Ancak Malfatti, tüm servetini yeğenlerine değil, bakıcısına bırakmayı tercih etti.

Ölmeden önce gerekli işlemleri yaparak, 5 milyon Euro değerindeki yaklaşık 172 milyon TL'lik serveti Arnavut bakıcısına bıraktı.

Bu karar kasaba sakinlerini ve aile üyelerini şaşırttı, ancak Malfatti'nin bakıcıya olan minnettarlığı ve ona duyduğu güven bu kararın arkasındaki sebeplerdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar