Bakan Göktaş duyurdu: Bayramdan önce hesaplara yatacak

Bakan Göktaş duyurdu: Bayramdan önce hesaplara yatacak
Aile Destek Programı ödemeleri Ramazan Bayramı öncesine alındı ve Bakan Göktaş, ödemelerin yarın hesaplara yatırılacağını açıkladı.

Aile Destek Programının ödemelerinin 4 Nisan Perşembe günü (yarın) hesaplara yatırılacağı duyuruldu.

Bakan Göktaş, resmi sosyal medya hesabı üzerinden, "Ramazan Bayramı'nın huzurunu paylaşmak ve ailelerimizin sevincini artırmak için Türkiye Aile Destek Programı ödemelerini öne alarak yarın hesaplara aktarıyoruz." mesajını paylaştı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Ramazan Bayramı'nın huzur iklimini hep birlikte yaşamak, ailelerimizin bayram sevincini daha da artırmak adına Türkiye Aile Destek Programımızın ödemelerini öne çekerek 4 Nisan Perşembe günü (yarın) hesaplara yatırıyoruz." dedi.

Bakan Göktaş açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Ramazan Bayramı'nın huzur iklimini hep birlikte yaşamak, ailelerimizin bayram sevincini daha da artırmak adına Türkiye Aile Destek Programımızın ödemelerini öne çekerek 4 Nisan Perşembe günü (yarın) hesaplara yatırıyoruz. Hak sahibi tüm ailelerimiz için hayırlı olsun. En değerli varlığımız olan aileyi merkeze alan bakış açısı ve milletimizin yaşam standartlarını daha da yükseltmek hedefiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar