Bakan duyurdu: Sağlıkta yeni düzenlemeler içeren teklif Komisyon'dan geçti

Bakan duyurdu: Sağlıkta yeni düzenlemeler içeren teklif Komisyon'dan geçti
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlıkla ilgili konularda yeni düzenlemeler öngören Kanun Teklifi'nin Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonunda görüşülerek kabul edildiğini ilan etti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlıkla ilgili önemli düzenlemeler içeren Kanun Teklifi'nin Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu'nda görüşülerek onaylandığını duyurdu.

Bakan Koca, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Sağlıkla ilgili konularda yeni düzenlemeler öngören Kanun Teklifi, Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonunda görüşülerek kabul edildi. Başta Komisyon Başkanı olmak üzere, görüş ve önerileri ile kanun teklifine katkılarda bulunan tüm komisyon üyelerine teşekkür ederim" ifadelerine yer verdi.

Kabul edilen Kanun Teklifi ile ilgili detaylar henüz açıklanmasa da, Bakan Koca'nın teşekkürlerini sunarken yaptığı paylaşım, sağlık sektöründe önemli değişikliklerin gündemde olduğunu gösteriyor. Önümüzdeki günlerde Kanun Teklifi'nin içeriği ve getireceği yeniliklerle ilgili daha fazla bilgi beklenmektedir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar