Bakan 9 işçinin toprak altında olduğu bölgede muhabirlere şaka yapıp, güldü

Bakan 9 işçinin toprak altında olduğu bölgede muhabirlere şaka yapıp, güldü
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, 9 işçinin toprak altında kaldığı madenin olduğu bölgede yaptığı basın toplantısında muhabirlere şaka yapıp, güldü.

Erzincan'ın İliç ilçesinde Anagold Madencilik şirketine ait Çöpler Madeni'nde 13 Şubat Salı günü bir facia yaşandı. Meydana gelen heyelanda 9 kişi toprak altında kaldı. Arama çalışmaları devam ederken işçilerin bulunmasına dair henüz bir gelişme yaşanmadı. Bölgede bulunan Enerji VE Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar basın mensuplarının sorularını yanıtlarken kameralara ilginç bir görüntü yansıdı.

Acılı aileler sevdiklerinden yaşanan facianın dördüncü gününde henüz haber alamazken heyelanın olduğu bölgede Bayraktar basın toplantısında gülerek espri yaptı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, 9 işçinin toprak altında kaldığı madende, Halk TV muhabirine ‘maske’ şakası yaptı.

Bakan Bayraktar soru sormak isteyen gazetecinin sözünü keserek "Maskesi çıktı senin ki çıkmadı" diyerek kimsenin anlam veremediği bir şaka yaparak güldü, gazeteci ise sorusunu sormaya devam etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar