Bahçeli canlı yayında açıkladı: MHP’nin kurultay tarihi belli oldu

Bahçeli canlı yayında açıkladı: MHP’nin kurultay tarihi belli oldu
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin kurultayının yapılacağı tarihi açıkladı.

Milliyetçi Hareket Partisi'nde MYK toplantısı gerçekleşti. Toplantının ardından Devlet Bahçeli kameralar karşısına geçerek açıklamalarda bulundu.

Bahçeli konuşmasında şu ifadeler yer verdi:

YEREL SEÇİM MESAJI

“31 Mart 2024 tarihine heves ve heyecanla hazırlanıyoruz. Başarının dışında bir seçeneğe her zaman olduğu gibi yine kapalıyız. Merkezi yönetimle yerel yönetimler arasındaki arazi kopukluğun giderilmesini hedefliyoruz. 14 Mayıs ve 28 Mayıs 2023 tarihlerinde tezahür ve tekâmül etmiş millet iradesinin aynısıyla 31 Mart 2024 tarihinde yerel yönetimlere yansımasını ve zillet tortularının kazınmasını, yerel yönetimlere düşen gölgenin kaldırılmasını amaçlıyoruz. Türkiye'nin zaman kaybetmeye, oyalanmaya tahammülü yoktur.

KURULTAY TARİHİ BELLİ OLDU

Kurultayımızı 17 Mart 2024 tarihinde bir şölen havasında yapmayı kararlaştırdık.

Cumhur İttifakı olarak yepyeni projelerimizle gücümüze güç katacağımıza inanıyoruz. Bugünkü toplantıda yerel seçimlerle kongre takvimimizi değerlendirdik, Anayasa değişikliği gündemiyle beraber iç ve dış konu başlıkları detaylarıyla ele alındı. MHP başında sonunda, önünde arkasında milletin olmadığı hiçbir ilişki ve irtibat ağının hiçbir fikri, siyasi, tez ya da önermenin içinde olmamış, bundan sonra da olması düşünülemeyecektir. Muradımız Türkiye ve Türk milletine layıkıyla hizmet etmektir. Sanal ve sahte gündemleri elimizin tersiyle iterek önümüze bakıyoruz.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar