Bahar'ın yıldızı Demet Evgar'dan milyonluk anlaşma! Alacağı ücret dudak uçuklattı

Bahar'ın yıldızı Demet Evgar'dan milyonluk anlaşma! Alacağı ücret dudak uçuklattı

Bahar dizisindeki karakteriyle son dönemin en çok konuşulan isimlerinden olan Demet Evgar iddiaya göre rekor anlaşmayla bir firmanın temizlik yüzü oldu. Ünlü oyuncunun alacağı ücret dudak uçuklattı.

Son dönemin en popüler isimlerinden biri olan Demet Evgar, Bahar dizisindeki karakteriyle büyük ses getiriyor. Son haberlere göre, ünlü oyuncu iddialara göre bir temizlik firmasının reklam yüzü oldu, rekor bir anlaşma imzaladı.

bahar-dizi-1-1.webp

1 Kadın 1 Erkek ve Avlu gibi dizilerle izleyicilerin kalbinde taht kuran Demet Evgar, Bahar dizisiyle adından söz ettirdikten sonra bir markanın reklam yüzü olarak karşımıza çıktı.

GazeteMagazin'in raporuna göre; Demet Evgar, bir temizlik markasının tanıtımında yer alacak.

Ünlü oyuncunun bu reklam anlaşmasından elde edeceği gelir oldukça dikkat çekici.

bahar-dizisi-bahar-kim-gercek-adi-ne-demet-16914104-7759-amp.webp

Raporun iddiasına göre; Demet Evgar bu anlaşma için tam 12 milyon TL gibi bir rakam talep etti. Fakat hangi temizlik markasıyla çalıştığı henüz netlik kazanmış değil.

bahar-dizisi-son-bolum-9-bolum.webp

DEMET EVGAR KİMDİR

Manisa'da 18 Mayıs 1980'de doğan Demet Evgar, oyunculuk tutkusunu genç yaşta keşfetti ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda eğitim gördü. Demet Evgar'ın kim olduğu sorusu, sanatını ve etkileyici kariyer yolculuğunu merak edenlerin sık sık sorduğu bir soru.

demet-evgar-bahar.jpg

Evgar, tiyatro, sinema ve televizyonda çeşitli rollerle tanındı ve özellikle komedi ve dram türlerindeki performanslarıyla dikkat çekmişti. Sosyal sorumluluk projelerine aktif olarak katılan Demet Evgar, toplumsal konularda da sesini duyurmuş ve özellikle kadın hakları alanında önemli çalışmalara imza attı.

demet-evgar-kizi-mavi-yi-paylasti-t-ygz3.webp

DEMET EVGAR'IN OYUNCULUK KARİYERİ

Türk oyunculuk sahnesinde kendine özgü bir yer edinen Demet Evgar'ın kariyeri çeşitli ve etkileyici rollerle dolu. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunu olan Evgar, tiyatro ile başladığı sanat yolculuğunu televizyon ve sinema ile sürdürdü.

ekran-goruntusu-2024-06-11-062525-0d5q.webp

“Avlu”, “1 Kadın 1 Erkek”, “Alev Alev” gibi TV dizilerinde rol alan Demet Evgar, geniş bir izleyici kitlesine ulaştı. Şu anda "Bahar" adlı yeni dizide başrol oynayan Evgar, bu diziyle kadınların güçlenmesine yönelik önemli mesajlar vermekte ve izleyicilerini etkiliyor.

İlgili Haberler