Bağcılar'da Uğur K. evinin penceresinden sarkarak intihara kalkıştı!

Bağcılar'da Uğur K.  evinin penceresinden sarkarak intihara kalkıştı!
Bağcılar'da ailesiyle tartışan 27 yaşındaki Uğur K. intihar etmek için evinin penceresinden sarktı. Çevredekilerin yardımıyla genç adam kurtarılarak Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi'ne kaldırıldı.

Bağcılar'da ailesiyle tartışan 27 yaşındaki Uğur K. intihara kalkıştı. Genç adam üçüncü kattaki evinin penceresinden atlamak istedi. Bağırışıma seslerini duyan sokak sakinleri evlerinden çıkarak Uğur K.'yı ikna etmeye çalıştı. Sokakta kiracı olarak oturan Suriye uyruklu Macit El Sello, daireye girerek aşağı atlamak üzere olan Uğur K.'yı kolundan tuttu. Bunu gören diğer sokak sakini Ümit Beklim de daireye girerek Uğur K.'yı diğer kolundan tuttu.

 

 

 

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi ve ambulansa ekiplerine haber verdi.  Polis memurları da ikna etme çabalarına müdahil oldu. Dakikalarca aşağı sarkan Uğur K.'yı tutan biri polis 3 kişi, müzakereci polis memurunun ikna çabalarının başarılı olması sonrası Uğur K.'yı yukarı çekti. Uğur K. olay yerindeki ambulans ile Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi'ne kaldırıldı.

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar