Babası alevler içinde kaldı! Oğlunun feryatları yürek yaktı

Babası alevler içinde kaldı! Oğlunun feryatları yürek yaktı
İzmir Bornova'da korkunç bir yangın meydana geldi. Çıkan yangında bir kişi hayatını kaybetti.

İzmir'in Bornova ilçesinde meydana gelen yangında bir kişi hayatını kaybederken, üç kişi de dumandan etkilendi. Yangında alevler arasında kalan bir babanın feryatları ise yürekleri dağladı.

Yangın, Ergene Mahallesi 523. Sokak'ta bulunan 4 katlı bir apartmanın 3. katında meydana geldi. Olay saat 02.00 sıralarında gerçekleşti. Alev ve dumanları fark eden çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bina sakinleri tedbir amacıyla dışarı çıkarılırken, itfaiye ekipleri alevlere müdahale etti. Kısa sürede kontrol altına alınan yangında, 90 yaşındaki Hakkı Zeki Koçeli hayatını kaybetti.

Yangında hayatını kaybeden Hakkı Zeki Koçeli'nin oğlu İ.K. (49), gelini H.K. (47) ve torunu B.K. (14) ise dumandan etkilendi. Dumandan etkilenen İ.K. ambulansla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılırken, H.K. ve B.K. ise ayakta tedavi edildi.

aw174387-02.jpg

Hayatını kaybeden Koçeli'nin cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. İtfaiye ekipleri yangının çıkış nedenini belirlemek için çalışmalarına devam ediyor.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar