Babacan'dan seçim yorumu: 'Bahar 2 hafta gecikmeli gelecek'

Babacan'dan seçim yorumu: 'Bahar 2 hafta gecikmeli gelecek'
DEVA Partisi lideri Babacan, sosyal medya hesabından 14 Mayıs seçimlerinin sonuçlarını değerlendirerek "İki hafta gecikse de bahar gelecek, biliyorum." diyerek, "Kılıçdaroğlu'nu bir an dahi yalnız bırakmayacağız. Düştüğümüzde değil vazgeçtiğimizde kaybederiz. 28 Mayıs'ta tüm Türkiye kazanacak." ifadelerini kullandı.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayında seçmenlere seslenerek "İki hafta gecikse de bahar gelecek, biliyorum." ifadelerini kullanarak "Kılıçdaroğlu'nu bir an dahi yalnız bırakmayacağız. Düştüğümüzde değil, vazgeçtiğimizde kaybederiz. 28 Mayıs'ta tüm Türkiye kazanacak" dedi.

FATİH TERİM'İN SÖZÜNÜ HATIRLATTI

Babacan, "Fatih Terim'in bir sözü vardır. Takımı sezon sonuna doğru 8 puan geriden girdiğinde 8 de kapanır 18 de demişti takımı o sezon şampiyon olmuştu. Ben de diyorum ki 2 buçuk da kapanır 12 buçuk da. Düştüğümüzde değil, vazgeçtiğimizde kaybederiz. 2 hafta gecikse de bahar gelecek." ifadelerini kullandı.

Babacan'ın açıklamaları şu şekilde:

"Ülke tarihimizin en güçlü demokrasi örneklerinden birini yaşadık. Seçimler demokratik olgunluk içinde gerçekleşti. Sandık başına gidip oylamaya katılan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Milyonlarca vatandaşımızın oylarıyla seçim ikinci tura kaldı. 28 Mayıs'ta yeniden sandık başında olacağız. Demokrasi sabır, emek, özen ister. 13 gün sonra aynı heyecan, umut ve mutlulukla sandığa gideceğiz. Önümüzdeki 13 gün daha çok çalışacağız. Ulaşamadığımız kapıları çalacağız, girmediğimiz mahallelere gideceğiz. Yaklaşık 8 buçuk milyon vatandaşımız oy kullanmadı. 1 milyonu aşkın oy geçersiz sayıldı. Aradaki fark sadece 2 buçuk milyon civarında. Sayın Kılıçdaroğlu'na oy vermeyen vatandaşlarımızı da dinleyeceğiz. Endişeye mahal yok. 28 Mayıs akşamı Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı olacaktır.

"8 DE KAPANIR 18 DE"

Önümüzdeki kısa kampanya döneminin barış içinde geçmesini temenni ediyorum. İlk turda ikna edemediğimiz dostlarımızı ziyaret etme zamanı. Arkadaşlarımızla beraber dün geceden beri tüm sonuçları derinlemesine tahlil ediyoruz. Kimsenin umudu kararmasın. Kimse şu an yürütülen propagandaya kanmasın. Biz bir arada yaşayan insanlarız.

Fatih Terim'in bir sözü vardır. Takımı sezon sonuna doğru 8 puan geriden girdiğinde 8 de kapanır 18 de demişti takımı o sezon şampiyon olmuştu. Ben de diyorum ki 2 buçuk da kapanır 12 buçuk da. Düştüğümüzde değil, vazgeçtiğimizde kaybederiz. 2 hafta gecikse de bahar gelecek."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar