Ayşe Arman: "Dileyeceğim tek şey gebersin"

Ayşe Arman: "Dileyeceğim tek şey gebersin"
Gazeteci Ayşe Arman, evinin önünde öldürülen üniversite öğrencisi Ceren Arduç’un katiline verilen cezayla ilgili açıklamada bulundu.

Ordu’da evinin önünde öldürülen Ceren Özdemir davasının ikinci duruşmasında katil zanlısı Özgür Arduç, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası aldı.

Ayşe Arman, Ceren Özdemir davasıyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Arman, “Balerin Ceren’in katili -hani onu evinin önünde bıçaklayan aşağılık mahluk- ağırlaştırılmış, müebbet cezası aldı. Verilebilecek en ağır cezaydı. Üstelik ikinci celsede... Diyebileceğim tek şey gebersin!!!! Evet! Gün yüzü görmesin... Gebersin!!!” ifadelerini kullandı.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Balerin Ceren’in katili -hani onu evinin önünde bıçaklayan aşağılık mahluk- ağırlaştırılmış, müebbet cezası aldı. Verilebilecek en ağır cezaydı. Üstelik ikinci celsede... Diyebileceğim tek şey gebersin!!!! Bir insan için bunu kullanmak ağır ama kullanıyorum. 21 yaşındaki kızın, hayatını söndürdü, hayat sahnesinden sildi attı, ailesini tarifsiz acılar içinde bıraktı. Evet... Gün yüzü görmesin... Gebersin!!! ... Geç gerçekleşmiş adalet, adalet değildir bildiğiniz gibi. Ki biz bunu bu ülkede kadın cinayetlerinde çok yaşıyoruz. Bu sefer öyle olmadı. İkinci celsede karar verildi. Demek ki olabiliyormuş!!! İnşalah emsal olur bu karar. Ve bütün kadına şiddet davalarından suçlular bir an evvel cezalarını alırlar. Ve gün yüzü görmezler, o hapisten asla çıkmazlar! Bu da, kadınlara bıçak sallayacaklara ders olur… #cerenözdemir

Ayse Arman (@armanayse)'in paylaştığı bir gönderi ()

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar