Aylık kazancıyla çok konuşulan CZN Burak babasıyla mahkemelik oldu! Lüks araçlarını tek tek satıyor

Aylık kazancıyla çok konuşulan CZN Burak babasıyla mahkemelik oldu! Lüks araçlarını tek tek satıyor
Sosyal medya paylaşımlarıyla çok konuşulan CZN Burak, dolandırıldığını belirterek babası hakkında suç duyurusunda bulundu.

GÜLSÜM ALPKIRAY / GÜNBOYU

TikTok ve Instagram’da Türkiye’deki en yüksek takipçi sayısına sahip olan CZN Burak, uzun süredir babasıyla problemler yaşıyor. Aslen Hataylı olan CZN Burak Özdemir’in, babası arasındaki kriz, CZN Burak’ın deprem bölgesine yardım etmesinden sonra gün yüzüne çıktı. Depremzedelere yardım eli uzatana CZN Burak, bunu engellemeye çalışan babasıyla olan tüm bağlarını kopardı. Tek başına yeni bir sayfa açmak için kolları sıvayan CZN Burak, babası tarafından isim haklarının satıldığını öğrenince mahkemenin yolunu tuttu. Çağlayan Adliyesi'nde görülecek ilk duruşma ise eylül ayında.

czn-burak-babasi-ismail-ozdemir-ciz-z066.webp

Babası tarafından dolandırıldığını öne sürerek mahkemeye başvuran CZN Burak, kendi adını ve fotoğrafını kullanan mekanlardan tabelaların indirilmesini talep etti.

Instagram hesabından yaptığı açıklamalarda da İstanbul'da Vadi İstanbul'dan başka şubesinin olmadığını sık sık söyleyen CZN Burak, "Lütfen ismimi, resmimi korsan kullanan emek hırsızlarına itibar etmeyin." dedi.

screenshot-10-cxio.webpİstanbul Sarıyer'deki Vadi İstanbul'da yeni bir mekan açmaya hazırlanan CZN Burak, yeni girişiminde tek başına ilerleme kararı aldı. Garajında bulunan lüks araçları satarak sermaye yapan Burak Özdemir, eylül ayında sevenleriyle yeni mekanında buluşacak

screenshot-11-r6bv.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar