AVM'de kavga çıktı! Sandalyeler havada uçuştu

AVM'de kavga çıktı! Sandalyeler havada uçuştu
Kocaeli'nde bulunan bir AVM'de kavga çıktı. Çıkan kavga bir anda büyüdü. İki grup birbirine sandayeleri fırlattı.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bulunan 41 Burada Alışveriş Merkezi (AVM) içerisinde, restoran önünde iki grup arasında çıkan kavgada tansiyon bir anda yükseldi.

O ANLAR GÖRÜNTÜLENDİ

İki grup arasındaki tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesiyle birlikte, taraflar ellerine aldıkları sandalyeleri birbirlerine fırlattı. O anlar, cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

ORTALIK BİR ANDA KARIŞTI

Olay, Sanayi Mahallesi Ömertürkçakal Bulvarı'ndaki 41 Burada AVM'de meydana geldi. İki grup arasında henüz bilinmeyen bir sebep yüzünden çıkan tartışmanın hızla büyüyerek fiziksel şiddete dönüşmesi, çevredeki vatandaşları da tedirgin etti. Yumruk ve tekmelerin yanı sıra tarafların ellerine geçirdikleri sandalyeleri birbirlerine fırlatmasıyla olay adeta boks ringine döndü.

AVM güvenlik görevlileri müdahale etmeye çalışırken, vatandaşlar çevreyi terk ederken, olayın büyümesi üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulunuldu. Hızla olay yerine gelen polis ekipleri, tarafları ayırmak için müdahalede bulundu. Polis müdahalesiyle kavga sonlandırılırken, olayla ilgili detaylı bir inceleme başlatıldı. Şahıslar, karakola götürülerek ifadeleri alındı.

Görüntülerde, sandalyelerin havada uçuştuğu, şahısların birbirlerine tekme ve yumruklarla saldırdığı anlar net bir şekilde görülüyor. Kavga anı, AVM içindeki güvenlik kameraları tarafından kaydedilirken, yaşanan olayın sebep ve sonuçlarıyla ilgili soruşturma devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar