AUZEF sınav sonuçları sorgulama ekranı! 2023 AUZEF sınav sonuçları nasıl sorgulanır?

AUZEF sınav sonuçları sorgulama ekranı! 2023 AUZEF sınav sonuçları nasıl sorgulanır?
Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi sınav sonuçları sık sık sorgulanıyor. Söz konusu sınav 11-12 Kasım tarihlerinde gerçekleşmişti. AUZEF ara sınavının sonuçları ilan edildi. İşte sorgulama yöntemi...

2023 AUZEF sınav sonuçları, İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi tarafından ilan edildi. 2023-2024 eğitim-öğretim dönemi güz yarıyılı ara sınav sınavı sonuçlarının nasıl sorgulanacağı merak ediliyor. Söz konusu sınav sonuçları online olarak görüntülenebilecek.

AUZEF SINAV SONUÇLARI SORGULAMA!

İstanbul Üniversitesi AUZEF resmi internet adresi üzerinden yapılan açıklamada "Değerli Öğrencilerimiz, 2023-2024 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı ara sınav (vize) sınavı sonuçları açıklanmıştır. Sınav sonuçlarınızı http://auzefsinav.istanbul.edu.tr adresinden AKSİS kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yaparak görüntüleyebilirsiniz." ifadeleri kullanıldı.

Ders puanı = (15 x 5) = 75 olarak bilinirken, uzaktan öğretim programlarında bir öğrencinin bağıl değerlendirmeye katılabilmesi için bitirme/bütünleme sınavlarında en az 50 puan alması gerekmekte.

Ayrıca AUZEF sınav takvimi de güncellendi. Yapılan açıklamada, "Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Açıköğretim Lisesi Sınavlarının 23-24 Aralık 2023 tarihlerinde yapılacağını ilan etmiştir. Bakanlık yetkilileriyle yaptığımız görüşmelerde söz konusu sınava sadece İstanbul'da bir milyona yakın öğrencinin katılmasının beklendiği bilgisi alınmıştır." denildi.

"MEB binalarının kullanılamayacak olması nedeniyle daha önceden ilan ettiğimiz AUZEF Bitirme (Final) Sınavının tarihi 6-7 Ocak 2024; Telafi (Bütünleme) Sınavının ise 10-11 Şubat 2024 olarak güncellenmiştir." ifadeleri de eklendi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar