AUZEF bütünleme sınavları ne zaman 2024? AUZEF telafi sınavları ne zaman yapılacak?

AUZEF bütünleme sınavları ne zaman 2024? AUZEF telafi sınavları ne zaman yapılacak?
İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) final sınavları 6-7 Ocak tarihlerinde yapıldı. Final sınavlarının ardından adaylar bütünlemelerin ne zaman yapılacağını merak ediyor. Peki AUZEF bütünleme sınavları ne zaman 2024? AUZEF telafi sınavları ne zaman yapılacak?

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF), final oturumları 6-7 Ocak tarihlerinde düzenlendi. 16 Ocak'ta açıklanacak olan sonuçlardan önce adaylar telafi ve bütünleme sınavlarının ne zaman olacağını araştırmaya başladı. Peki AUZEF bütünleme sınavları ne zaman 2024? AUZEF telafi sınavları ne zaman yapılacak?

AUZEF BÜTÜNLEME VE TELAFİ SINAVLARI NE ZAMAN YAPILACAK?

Bitirme (final) sınavına katılamayan öğrenciler için düzenlenen bütünleme (telafi) sınavları, 2023-2024 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı için belirlendi.

AUZEF telafi sınavları, 10 - 11 Şubat 2024 tarihlerinde 81 il ve KKTC’de bulunan sınav merkezlerinde gerçekleştirilecek. Sınavlar, Cumartesi ve Pazar günleri sabah ve öğle olmak üzere toplam 3 oturumda düzenlenecek.

Açıköğretim programlarında uygulanan puanlama sistemi hakkında bilgi verilen açıklamada, dört yanlış cevabın bir doğru cevabı eksilttiği ve her yanlış cevap için alınan toplam puandan 1,25 puan düşüldüğü belirtildi. Uzaktan öğretim programlarında ise başarı notu hesaplamasında bu kuralın uygulanmadığı vurgulandı. Ara/vize sınav sonuçlarının değerlendirmeye etki oranının yüzde 30, bitirme/bütünleme sınavının ise yüzde 70 olduğu bilgisi paylaşıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar