Astrolog Dinçer Güner tarih vererek uyardı! Gölgeli günler çok yakında bu burçlarda olanlar dikkat

Astrolog Dinçer Güner tarih vererek uyardı! Gölgeli günler çok yakında bu burçlarda olanlar dikkat
Ünlü Astroloji uzmanı Dinçer Güner, 1 Nisan - 26 Nisan arasında gerçekleşecek olan etkinin dikkat çekici bir şekilde gerçekleşeceğini belirterek burçlara yönelik kişisel sosyal medya hesabından 'retro' uyarısında bulundu.

Merkür retrosuyla ilgili önemli bir tarih veren Dinçer Güner, "Merkür koç burcunda retro olacak. Yeni bir Merkür retrosu süreci başlıyor. Bu sefer Merkür, 1 Nisan - 26 Nisan arasında koç burcunda geri hareket edecek (Gölgeli günler dahil)" dedi.

Astrolog Dinçer Güner'in uyarıları şu şekilde:

Merkür, iletişim, anlaşma ve bilgi akışı gibi konularda etkilidir. Geri hareket dönemlerinde iletişimde aksaklıklar yaşanabilir, geçici ilişkiler ve olaylar ortaya çıkabilir, finansal hesaplarda yanlışlıklar olabilir ve elektronik cihazlarda sorunlar meydana gelebilir.

9-klpw.webp

Merkür geri hareket ederken başlatılan sözleşmeler bozulabilir, ilişkilere uzun süre verilmeyebilir ve bilgi akışında kesintiler yaşanabilir. Yapılan işlerin tamamlanması ve düzenin sağlanması için uygun bir dönemdir, ancak yeni projelere başlamak isteniyorsa dikkatli olunmalı.

Seyahatlerde, alışverişte ve önemli anlaşmalarda dikkatli olmak önemli. Araba bakımı yapılmalı ve önemli kararlar ertelenmeli.

y6t6y.jpg

ÖNEMLİ İMZALAR NİSAN AYINDAN SONRA YAPILMALI

İnternet alışverişlerinde ve banka işlemlerinde dikkatli olunmalı, önemli imzaların atılması 26 Nisan'dan sonraya bırakılmalı.

Ev bakımı ve onarımları yapılabilir ancak yeni elektronik eşya almak önerilmez. Retro dönemi, hayatı durup düşünme fırsatı olarak değerlendirilmeli.

900.jpg

Başlayan işler ve ilişkiler etkilenebilir, ancak önceden başlatılan süreçler retrodan etkilenmez. İş başvuruları ve iş değişiklikleri retro döneminde dikkatle değerlendirilmeli.

Astrolojik etkilerin kişisel doğum haritasında da önemli olduğunu unutmamak gerekir. Ancak bu dönem, alışık olduğunuz bir enerjiyse diğerlerinden farklı etkilenebilirsiniz.

Merkür retrosu döneminde diyet yapılabilir, ancak kararlılık önemlidir. Ev hayvanlarının kısırlaştırılması ve aile içi konuşmalar için daha uygun bir zaman tercih edilmeli.

9i9.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar