Astrolog Ayça Aydın Türkiye’nin kaderinin değişeceği tarihi açıkladı

Astrolog Ayça Aydın Türkiye’nin kaderinin değişeceği tarihi açıkladı
8 Nisan'da gerçekleşecek güneş tutulmasına karşı uyarılar yapan Astrolog Ayça Aydın, Türkiye’nin kaderinin değişeceği tarihi açıkladı.

Emel Özuğur’un YouTube programına konuk olan Astrolog Ayça Aydın, 8 Nisan’da gerçekleşecek olan güneş tutulmasının Türkiye üzerindeki etkilerini değerlendirerek uyardı.

87878.jpg

“4 DAKİKA 26 SANİYE SÜRECEK”

Aydın, şöyle konuştu:

8 Nisan’da yaşanacak olan tutulma tam bir güneş tutulması olacak. 8 Nisan Koç tutulması çok sıkıntılı, tam bir tutulma olacak. 4 dakika 26 saniye sürecek. Normal tutulmalardan yüzde 6 daha büyük olacak ve gözle görülebilecek. Tutulma anında Mars ve Satürn kavuşumu yaşayacağız. Türkiye açısından çok önemli bir süreç bu. Deniz üstünde gemi olayları, ticari olayları işaret eder.

Filistin’de, Lübnan’da, Katar’da Türkiye’nin askeri üsleri olduğunu öne süren Aydın, Mescid’i Aksa’yı korumak için bir üs kurulduğunu ifade etti.

8989-001.jpg

“MESCİD’İ AKSA’YA KARŞI EYLEM GERÇEKLEŞEBİLİR”

İsrail olaylarının Türkiye’yi de sıkıştırmaya başladığını belirten Aydın “8 Nisan tutulması sonrası Mescid’i Aksa’ya karşı bir eylem gerçekleşebilir. İbadethane, toplu yerlere terör saldırıları düzenlenebilir, kadın teröristler aktif olabilir” diyerek uyardı.

“GÜNEY VE DOĞU ANADOLU’DA RİSK VAR”

Aydın, Emel Özuğur’un “Öngörülerinizin içinde Allah korusun bir deprem var mı?” sorusunu şöyle cevaplandırdı:

İstanbul için şuanda büyük bir deprem beklemiyorum. 6 Şubat’taki kadar büyük bir deprem şuan içinde beklemiyorum. Güney Anadolu, Doğu Anadolu’daki bazı illerde deprem riski var. Elbette haritada büyüklüğünü göremiyoruz, ortalama ne kadar yıkıcı olabileceğini görebiliriz. Tetiklenen yerler oralarda var.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar